lemonade OP ⭐ 17y 12 yil once #1 Arkadaşlar var mı yolu bunun? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M Minotoche ⭐ 17y 12 yil once #2 özel mesaj attım. isteyen olursa buraya yazabilirler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 12 yil once #3 Gelmedi hocam? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Minotoche ⭐ 17y 12 yil once #4 şimdi gelmiş olması lazım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I invaders ⭐ 18y 12 yil once #5 bro niye böyle bişeye ihtiyaç duydunki direk 8.1 yükle gitsin 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #6 Hocam cok tesekkur ederim.@invaders Yukledim zaten 2 gun cebellestikten sonra tekrar format attim[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil