Win 7 yüklü bilgisayar aldım yanlıslıkla txt uzantılı dosyayı regeditle ilişkilendirdim (sağ tıklayıp özellikler birlikte aç diyip) şimdi tekrar wordpad le ilişkilendirmeye çalışıyorum fakat sağ tıklayıp özellikler dediğimde bu sefer birlikte açta hiç birşey gözükmüyor denetim masasından dosya ilişkilendirmeden yapacaktım heralde ama nasıl bilmiyorum help soru: - Resim Silinmiş.
Win 7 Yardım
· 14 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
U
Unforgiven
⭐ 17y
Bunu Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Dosya Türleri sekmesinden yapabilirsin fakat şuan çıkmam gerekiyor umarım birisi gelir ve yardım eder. 👋
Bunu Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Dosya Türleri sekmesinden yapabilirsin fakat şuan çıkmam gerekiyor umarım birisi gelir ve yardım eder. 👋
Tamam ben klasör seçeneklerine girdim zaten ama dosya türleri diye bir şey yok.
up
U
Unforgiven
⭐ 17y
Sistem Geri Yükleme yapmayı denedin mi?
-
dosyaya sağtuşla basıp birlikte aç seçip oradan txy notepad'i seçip dener misin ?
dosyaya sağtuşla basıp birlikte aç seçip oradan txy notepad'i seçip dener misin ?
sanırım arkadaşın sorunuda o abi birlikte aç seçeneğinde birşey yokmuş 🙄
hayır birlikte aç var sağ tıklayınca onla dediğin gibi açılıyor ama ben normal açmayı denediğimde regeditle ilişkilendirildiğinden regeditle açmayı deniyor sorun o.
tamam orada notepad'i seçerken sağ altta bir kutucuk olacak oraya tik koymalısınız her seferinde o dosyaları notepad ile açması için.
tamam orada notepad'i seçerken sağ altta bir kutucuk olacak oraya tik koymalısınız her seferinde o dosyaları notepad ile açması için.
dediğini denedim de bu sefer tik konacak yer pasif duruyor ne yapmam lazım - Resim Silinmiş.
up
up
up
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap