- Resim Silinmiş.
win 7 işletim sistemimde sadece silkroad'u açtığımda cok fazla cpu kullanmaya başlıyor ve kısa bir süre sonra pc kapanıyor bilgisayarım laptop core 2 duo P7350 2.0 ghz 1066 mhz ekran kartı ge force gt 240m 1gb ve 4 gb ram yardımlarını bekliyorum.
win 7 silkroad cpu usage (Sorun)
· 21 Yanıt · 8.2K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
laptoplardaki ısınma probleminden dolayı olduğunu düşünüyorum.
bahsettiğin özelliklerde bir acer laptop geçmişti elime formatladıktan sonra gerekli programları yükledim fakat ısıdan dolayı 10 dk açık kalmadan kapanıyordu.
Sahibi çözüm olarak laptop altı kızaklı fan kullanıyor ve bir sorunda yaşamıyor programları açarken.
bahsettiğin özelliklerde bir acer laptop geçmişti elime formatladıktan sonra gerekli programları yükledim fakat ısıdan dolayı 10 dk açık kalmadan kapanıyordu.
Sahibi çözüm olarak laptop altı kızaklı fan kullanıyor ve bir sorunda yaşamıyor programları açarken.
laptoplardaki ısınma probleminden dolayı olduğunu düşünüyorum.
pc acer zaten ve yeni formatlandı en son güncellemeler kuruldu dedigin gibi bi sorun olabildiginden dolayı bir tane kızaklı fan var aldık ama aynı sorun devam ediyor. herşeyi denedim son çare konu açtım
up
aranızda böyle bi problemle karşılaşan yokmu acaba ?
aranızda böyle bi problemle karşılaşan yokmu acaba ?
A
aytekin3451
⭐ 19y
Bu sorun bende de mevcut durumda... 2 Kez Win7 tekrar kuruldu gerekli bütün virüs taramalarından geçti fakat sadece sroda %80 - %90 - %100 cpu kullanıyor... Acil yardım edinn özellikleri konuyu açan arkadaşla aynı...
sro_client w7 uyumlu değil ondan çok kasıyor xp de dene kasmaz 🤔
saçmalama w7 çıktığı günden beri sro oynuyorum 8 char açıyorum bana mısın demiyor herşey stabil sistemden geçer kuzum öğren bunu 😎
saçmalama w7 çıktığı günden beri sro oynuyorum 8 char açıyorum bana mısın demiyor herşey stabil sistemden geçer kuzum öğren bunu 8)
🙏
masaüstü olmaması bi problem yaratıyor galiba cünkü masaüstü pc'de böyle bi sorun oluşmuyor zaten.
benim laptopda win7 hp dv6 serisinde cpu nin hic %15 i gectigini görmedim win7 ile alakali bisey degil..
afk olacağında clienti hide yap bot vb. program kullanmıyorum nasıl yapacam diyorsan görev yöneticisni açacaksın sroya dön ve alt tab yaparak görev yöneticisine geç client arka planda kalır ve cpu kasmaz
öyle bir makinede 1 tane sro ile böyle sorun yaşayabildiğine çok şaşırdım.
öyle bir makinede 1 tane sro ile böyle sorun yaşayabildiğine çok şaşırdım.
önce pcne güzel bi format ardındanda gerekli driver ve programların son sürümlerini kur
daha stabil,temiz bir sistem olur ve cpu kullanımın azalabilir.
daha stabil,temiz bir sistem olur ve cpu kullanımın azalabilir.
A
aytekin3451
⭐ 19y
tamam o zaman kasmıyor %20 lere düşüyor %20 yine fazla fakat ben oyunu hep hide konumda mı tutucam hiç oyunun içinde aktivite yapmayacakmıyım.Örneğin Kale savaşına gidicem herşey hazır tak yarım saat sonra pc kapancak . Oyundan zevk alabilirmisin ?
A
aytekin3451
⭐ 19y
takerisks arkadaşım , 2 kez temiz format çekildi driverları 2 kes güzelce kuruldu fakat sadece sro da kasma yapıyor. cpu %90
Ne kadar ısı düşükse bana göre o kadar performans alırsın.
Soğutma ile ilgili bir sorun laptonuzu servise götürüp güzel temizlik yaptırın ve işlemci soğutucusunun macununun değişmesini sağlayın.
pc daha 3 aylık 😊 işin ilginç yanı bu zaten serviste şu anda bu arakdaşımın pcsi geri dönünce servisten bakalım artık 😊
PC'nin 3 aylık olması soğutma sistemi kullanmayacağın anlamına gelmez. ve 3 ayda o pcye neler olur.
A
aytekin3451
⭐ 19y
Benimki servise gitti geldi yine benim pc de alınalı 4 ay oluyor fan temizlendi bios ayaları kuruldu..Benim yerimde olsan ağlarsın 😊
Laptoplar için söylüyorum + soğutma lazım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap