Üniversite okuyorum arkadaşlar ve ögrenci evinde kalıyom İnternetimiz Sınırsız 8mb ( 50GB Kota Sınırı var Asşınca 3mb e düşüyor)
Fakat arkadaşlarımın *oku çıkarmasından dolayı( Filimleri artık HD şekilde indiriyorlar hepsini geçtim p..o ları bile HD inidiriyor adamlar) ben kendime wın almayı planlıyorum Fiyatlarına baktım Uygunlarda ama fakat ben silkroad oynuyorum 7/24 Silkroad oynasam Wınn yetermi 8gb kotalı wın almayı planlıyorum lütfen wın kullanıp online oyun oynayanlar yapsın yorum. Biri yer diyor biri yemez diyor iyice kafam karıştı.
Wııııııın :)
· 23 Yanıt · 6.5K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
sweetCHIEF
⭐ 17y
ASLAAAAAAAAA 8b kotali icin silkroad oynama ASLAAAAA. oyle faturalar geldiki 200den dusuk faturam gelmedi sana burda yemin ederim hatta. sadece silkroad ve facebook oynuyordum indirme bile yapmadim ustelik isro oynardim onuda ne 7/24 u gunde max 5 saat oynardim cok cok nadir film izlerdim indirmeden, kesinlikle yetmiyor alacaksan vınn da sinirsiz al kotalisini onermem, ustelik mesela ilk ay 10gb kullandin kota diyelim ikinci ay 6 gb kullanabiliyosun, igrenc bir sistem 8gb yetmez 16 yetebilir, ama sinirsiz oneririm.
vınn da kota durumunu gorebiliyorsun
ASLAAAAAAAAA 8b kotali icin silkroad oynama ASLAAAAA. oyle faturalar geldiki 200den dusuk faturam gelmedi sana burda yemin ederim hatta. sadece silkroad ve facebook oynuyordum indirme bile yapmadim ustelik isro oynardim onuda ne 7/24 u gunde max 5 saat oynardim cok cok nadir film izlerdim indirmeden, kesinlikle yetmiyor alacaksan vınn da sinirsiz al kotalisini onermem, ustelik mesela ilk ay 10gb kullandin kota diyelim ikinci ay 6 gb kullanabiliyosun, igrenc bir sistem 8gb yetmez 16 yetebilir, ama sinirsiz oneririm.
Alla alla
Benim alacagım wında 8Gb gelince otomatik duran paketlerinden olucak 8Gb geçme gibi bi ihtimalı olmucak
sweetCHIEF
⭐ 17y
Alla alla
Benim alacagım wında 8Gb gelince otomatik duran paketlerinden olucak 8Gb geçme gibi bi ihtimalı olmucak
2 gun 7/24 oyna 3. gun kotan dolabilir diyorum, neler cektim ben bilirim. sro cok kota yiyor, arastirmaya devam et hemen karar verme derim bu benim yorumum
Türkçeyi katletti adam resmen. 😄
Yazları arada bir bizde kalan bir arkadaşım var, vınn kullanıyordu, cod black ops zombie mod oynarken hemen yanımdaki bilgisayar olduğu halde lag oluyordu hep, önermiyorum yani vınn. 😄
sweetCHIEF
⭐ 17y
Türkçeyi katletti adam resmen. 😄
Yazları arada bir bizde kalan bir arkadaşım var, vınn kullanıyordu, cod black ops zombie mod oynarken hemen yanımdaki bilgisayar olduğu halde lag oluyordu hep, önermiyorum yani vınn. :D
heyecan yaptim olum anilarim aklima gelince, papyonlu seni 😜
Bi Arkadaşın 5Gb Wını var onu alıp denicem ondan sonra alıp almama konusunda karar vericem 😊
sweetCHIEF
⭐ 17y
Bi Arkadaşın 5Gb Wını var onu alıp denicem ondan sonra alıp almama konusunda karar vericem :)
arkadasina gecmis olsun 😁
Wın pişmalıktır 160 lira ödediğimi hatırlarım kota aşması yüzünden max 1 hafta içinde kota doluyordu 120-110-160 fatura geldi sözleşme vardı kapattırkende bi öyle geçirdiler 200 civarı çok kötü günlerdi disapprove
sweetCHIEF
⭐ 17y
Wın pişmalıktır 160 lira ödediğimi hatırlarım kota aşması yüzünden max 1 hafta içinde kota doluyordu 120-110-160 fatura geldi sözleşme vardı kapattırkende bi öyle geçirdiler 200 civarı çok kötü günlerdi disapprove
aynen 5 ay sozlesme yuzunden kullanmak zorunda kaldim kapatamadim 😄
aynen 5 ay sozlesme yuzunden kullanmak zorunda kaldim kapatamadim :D
Sözleşme bendede baya vardı parayı verince iptal ediyolar 😄
Başlığı okudum ve cevaplıyorum
ey türk kendine gel wınn ne layn never
ey türk kendine gel wınn ne layn never
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
7/24 silkroad oynarsan seni bir ay götürür 8GB. Ama internette dolaşmanı bilemem.
isroyu bilmem ama ben arada mobil ap kullandığımda zszc retro 30dk da 10mb yiyordu ordan hesap edebilirsin
Ay sonunda sen wınnnnn olma uyarıları dikkate al bence 😊
Arkadaşın Wın ını aldım 1 gece kontrol edicem ne kadar yicek 😊 Avea Jet gayet hızlı bu arada soktum charları beklemekteyim 😊
hadi hayırlısı sabah olsun bilgi veririm benim gibi almayı düşünen arkadaşlarada yol olur
hadi hayırlısı sabah olsun bilgi veririm benim gibi almayı düşünen arkadaşlarada yol olur
1 Saat oldu ve 40mb gitti 4 char açık 😊 artı Face + Ogame+ Extraloob sabaha kadar nolcak bakalım 😊
Bende tavsiye etmiyorum 11 gün 7/24 silkroad oynadığım zamanın kota bilançosu aşağıda.Mesela bugun ayın 27'si henüz hiç bir şey indirmedim sadece silkroad açık 6:30 saatte 584 mb olmuş ufak bir matematikle ay bazını çıkarabilirsin. 😊
Bazı günler seyehatlardan dolayı hiç giremedim bazı günler ise sadece internet sörfleri sadece 11 gün silkroad oynadım.Bazı aylar var 100gb 30 gün 7/24 silkroad,müzik indirimi ve 1080p video izleme gibisinden.
Bazı günler seyehatlardan dolayı hiç giremedim bazı günler ise sadece internet sörfleri sadece 11 gün silkroad oynadım.Bazı aylar var 100gb 30 gün 7/24 silkroad,müzik indirimi ve 1080p video izleme gibisinden.
Sabaha kadar durdu böyle bakalım devam ediyoruz kasmaya 😊
156mb mi gitmiş ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap