Arkadaşlar Lütfen yardımcı olun nezaman çıktığını biliyormusunuz?
Kestiyseniz düştüğünü nasıl anladınız?
Belirli Bir düşme zamanı varmı yokmu?
Biliyorsanız lütfen bizimle paylaşın... 👋 👋
White King Kesenler İçeri
· 12 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
blue king ler
Bende Bilmiyorum:D
tam olarak ne zaman çıktığını bilimiyorum fakat normal unuquelerin çıktığı yerlerde mesela tg nin orda çıkanlar 20 lw urucinin ordakiler 40 lw isu dakiler 60 lw gibi unugueler nerde çıkıyosa oraya düşüyüolar ve yaklaşık 20 fln cıvarındalar sanırım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi forumlar.
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
tam olarak ne zaman çıktığını bilimiyorum fakat normal unuquelerin çıktığı yerlerde mesela tg nin orda çıkanlar 20 lw urucinin ordakiler 40 lw isu dakiler 60 lw gibi unugueler nerde çıkıyosa oraya düşüyüolar ve yaklaşık 20 fln cıvarındalar sanırım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi forumlar.
Benim bilgimde buna yakın 👍
isroda bilmiyorum ama ksroda bunların düsme zamanları sizin kestiginiz event mobu sayisina bagli serverda toplam 17 k event mobu düstügünde her spotda uniq cikar
pfff
pfff
ya kesenler varsa o anları anlatsın 😊
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
cave de 99 mobların ıcınde kestık arkadasa 100 lvl chest light chest gitti 5 6 tane ıtem dustu.
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Tam olarak cıkma zamanı belli değil bi car accaksın 1 lvl koycaksın kaclık uniqueyu kesceksen oraya arada sırada bakcaksın diğer carla kesmek istiyosan baska caren yok 😄
Ps: Normal unique beklemeyi seven birisen 7/24 bekle event bitene kadar hem white knight hemde normal unique kesme ihtimlin yukselir xP
Ps: Normal unique beklemeyi seven birisen 7/24 bekle event bitene kadar hem white knight hemde normal unique kesme ihtimlin yukselir xP
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap