Web tabanlı işlerimi kolay halledebilmek için BOT yazmak istiyorum. UBot Studio tarzında bildiğiniz ucuz yollu program varmı ? Yada Web tabanlı işleri halletmek için kolay yoldan bot yazılabilirmi? aydınlatıcak hacker arkadaşlar ilgilenirlerse sevinirim 🍺 🤘
Web Tabanlı Bot Programı
· 5 Yanıt · 4.4K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
Bu mesaj Pikachu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ne tür bir bot , neler yapacak yani?
Sürekli aynı işimi? Senin belirttiğin kodlarımı?
Edit : Ayrıca "Web Tabanlı Bot" derken, tam olarak ne olduğunu açıklayabilirmisin?
Web tabanlı işlerimi kolay halledebilmek için BOT yazmak istiyorum. UBot Studio tarzında bildiğiniz ucuz yollu program varmı ? Yada Web tabanlı işleri halletmek için kolay yoldan bot yazılabilirmi? aydınlatıcak hacker arkadaşlar ilgilenirlerse sevinirim 🍺 🤘
Ne tür bir bot , neler yapacak yani?
Sürekli aynı işimi? Senin belirttiğin kodlarımı?
Edit : Ayrıca "Web Tabanlı Bot" derken, tam olarak ne olduğunu açıklayabilirmisin?
@Bulent anladığım kadarıyla ogame, travian gibi internet üzerinden oynanan oyunlar tarzında web browser aracılığıyla bot arıyor arkadaş.ama sanmıyorum böyle bir program olacağını.

Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şimdi olay şu mudur?
Arkadaş , bir bot programı yazacak web tarayıcı ile oynanan oyunlar için?
Bunu (illaki) PHP gibi web dilleri ile mi yazmak istiyor?
Yoksa Nesne tabanlı programlama dili de olur mu?
@Bulent anladığım kadarıyla ogame, travian gibi internet üzerinden oynanan oyunlar tarzında web browser aracılığıyla bot arıyor arkadaş.ama sanmıyorum böyle bir program olacağını.
Şimdi olay şu mudur?
Arkadaş , bir bot programı yazacak web tarayıcı ile oynanan oyunlar için?
Bunu (illaki) PHP gibi web dilleri ile mi yazmak istiyor?
Yoksa Nesne tabanlı programlama dili de olur mu?
Travianda bot vardı.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap