Icerige atla
Extraloob

WeaponsChanger Edit By BeBeT0(ÇAlısıyor)(Yenilendi)

· 20 Yanıt · 1.7K görüntüleme
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y
AfK WeaponsChanger

Linkler
TR Versiyon
İndirmek İçin Tıklayın
Rar Şifresi : www.extraloob.com
Tarama Sonucu
-Resim Silinmiş.
Açıklaması

Kolay Silah degiştirmeye yarıyor. ayrıca bazı buflar için bazı silahlar gerekiyor biliyorsunu o silahı numaralarda yazan yere koyup yani slotu gösterip baslatıgınızda sizin yerinize silahı degiştirip bufa basar yararlı bir program Tbot İle Çalısmaktadır

-Resim Silinmiş.

Denendi Ve Çalısıyor
Yorumlarınızı Bekliyorum.
20 Yanıt
D
Dexter ⭐ 19y
eline sağlık güzel paylaşım
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y
Konunun taşınmasını istiyorum extraokk
Yeri burası deil extraokk
L

Konunun taşınmasını istiyorum extraokk
Yeri burası deil extraokk

taşıyorum.. Idea
J
juanito05 ⭐ 19y
valla arkadşım eline sağlık nerden bulduysan süper valla. bende bu botlar nasıl kendilerine buf basıp diğer silahları kullanıyorlar diodum.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Bence Avrupalı Charlar İçin Çok ii Bişey extrabeer Kutlarım.... mucX
K
kaynakcı ⭐ 19y
tebrik ederim çok güzel ama silkroad ekranını küçültünce program çalışmıyo çalışması için devamlı ekran da silkroad olması gerekiyo
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

tebrik ederim çok güzel ama silkroad ekranını küçültünce program çalışmıyo çalışması için devamlı ekran da silkroad olması gerekiyo

ewt tek sorun o
D
Difficult ⭐ 19y
osaman bebet0 bu sorun üstünde dur ki prog tam anlamıyla işe yarasın kullanmadım ama galba sanırsam bu prog macro şeklinde çalışıyor ???
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

osaman bebet0 bu sorun üstünde dur ki prog tam anlamıyla işe yarasın kullanmadım ama galba sanırsam bu prog macro şeklinde çalışıyor ???

biraz öle dene bilir eu charlar için ideal nie denirse hızlı kosma gibi buf skilleri bard ile yapılıyor bu program ile siz degilde program degiştirip buf basıyor
N
noname350 ⭐ 19y
Program için teşekkürler. Peki mesela tbot ile kullanırken inventorynizdeki harp ı mutlaka kasaya koymak isteyecektir. Buda şehre ilk gidişinizde silahınızın kasaya konması demek.
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

Program için teşekkürler. Peki mesela tbot ile kullanırken inventorynizdeki harp ı mutlaka kasaya koymak isteyecektir. Buda şehre ilk gidişinizde silahınızın kasaya konması demek.

ewt tek sorun bu bankaya koymasa süper olurdu ama koyuyor botsuz olunca bankaya bot koymadıgı için programda rahatca kulanılıyor
X
Xanthos ⭐ 19y
Denemedim ama şu an oyunda bu programı kullanan varsa buff için kullandığı silahı inventory'nin ilk gözüne koysun.bakalım Storage koyucak mı bot?

iSrobot'ta weapon change için ilk slotu kullanıyoduk.Belki bunda da işe yarar. detective
-Resim Silinmiş.
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

Denemedim ama şu an oyunda bu programı kullanan varsa buff için kullandığı silahı inventory'nin ilk gözüne koysun.bakalım Storage koyucak mı bot?

iSrobot'ta weapon change için ilk slotu kullanıyoduk.Belki bunda da işe yarar. detective
-Resim Silinmiş.

bot bankaya koydugu için bu bile işe yaramıyor bende bile bankaya koyuyor eu char kasıyorum bard la yapılan buflar için ama hep bankaya koyuyo bot bu yüzdende program bosu bosuna basıyor slotlara
D
DeePSouL ⭐ 19y
çok güzel ellerine sağlık extraokk
xcarkox
xcarkox ⭐ 19y
Teşekkürler Tam benlik KSRO Da ortaligi Dagiticam..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

ewt tek sorun bu bankaya koymasa süper olurdu ama koyuyor botsuz olunca bankaya bot koymadıgı için programda rahatca kulanılıyor

ewt tek sorun o

Kaç Tane Tek Sorun Var Anlamadım Laughing Laughing Razz Razz
B
BuGRaS ⭐ 19y

ewt tek sorun o

Kaç Tane Tek Sorun Var Anlamadım Laughing Laughing Razz Razz

Mr. Green
L
lol_nooob ⭐ 19y
bebeto bende şu çıkıyor ve indiremiyorum

-Resim Silinmiş.
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

bebeto bende şu çıkıyor ve indiremiyorum

-Resim Silinmiş.

dosya silik ondan Very Happy upload ederim dicemde dosyası yok pc de bulursam koyarım yeniden

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: