Icerige atla
Extraloob

Weapon Switch Sorun!

· 10 Yanıt · 2.7K görüntüleme
R
R2K OP ⭐ 16y
Eskiden otomatik değiştiriyordu Buff kısmına clericden 2 tane buff koydum. Silahı 1. kutuya koydum silah değiştirip buffları atıyor fakat daha sonra bowu eline aldıkdan sonra tekrar cleric rodu çekiyor veb u işlem yaklaşık 10dk devam etti bende buffları kaldırıp bota bırakıp yattım... Sürekli bi birine bi birine geçiyor. Bundan bir önceki versiyonda aynı ayarlarla sorunsuz çalışıyordu.. Skilleri çıkarıp save edip tekrar ekleyip save edipde denedim fakat aynı şeyi yapıyor.. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum...
10 Yanıt
M
MainMagic ⭐ 18y
Use Playerbuffing seçeneği açık mı?
R
R2K OP ⭐ 16y
Use playerbuffing seçeneği hangi sekmede iptal etmiş olabilirim.
E
eLempTRa ⭐ 18y
parti sekmesindek ardeşim ordan bi bak.
R
R2K OP ⭐ 16y
Use party buff seçiliykende basmıyor daha doğrusu cleric rodu çekip cleric skillerini atıyor sonra sürekli bi bowu alıyor bi cleric rodu bi bowu alıyor bi cleric rodu attack yapmaya başlamıyor. Nedenini bilen varmı 🎭
M
MainMagic ⭐ 18y
Hiç karşılaşmadığım bi sorun.Yeni klasör oluşturup ayarları baştan yap düzelebilir belki
R
R2K OP ⭐ 16y
Valla 49 leveldım bi gitti buff 55 levelim hala buffsuz kasıorum bu seferde çok ölüyorum.
M
MainMagic ⭐ 18y
Use playerbuffing seçeneği hangi sekmede iptal etmiş olabilirim.

Onu zaten iptal et.O yüzden sorun yaşıyo olabilirsin.Sadece partylerde kullancaksın onu
R
R2K OP ⭐ 16y
Yeni versiyonu çekip içine sadece gerekli dosyaları attım şu an sorunsuz çalışıyor teşekkürler herkese.
M
MainMagic ⭐ 18y
Yeni versiyonu çekip içine sadece gerekli dosyaları attım şu an sorunsuz çalışıyor teşekkürler herkese.

en başta yapman gereken işlemdi boşuna gitti expler 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: