verildimi bilmiyorum. tam olarak video sayılmaz sadece ses kaydı. 45. sn den sonra kopuyor :D:D
DİKKAT AŞIRI KÜFÜR İÇERMEKTEDİR !!!
http://www.sk-gaming.com/video/281583-Warrock_TeamSpeak
Warrock TS konuşmaları :) 21+
· 14 Yanıt · 7.2K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Uff igrenc ya bu kadar küfürü bi arada hic duymamıstım yazıktır yazıkkk.
Uff igrenc ya bu kadar küfürü bi arada hic duymamıstım yazıktır yazıkkk.
😁
bizde kullanıyorz ts başka bi oyunda ama bu kadar saçma bişey olmuyor :S koca ts de bitane sa olan yokmuymuş
zuahhaha öldürdü beni ):)))))))))))))
Ahahaha 😄 😄 😄
olayı anlamadım ben aşağı in felan diyorlar nedir 😄 bilmiyorum 😄
olayı anlamadım ben aşağı in felan diyorlar nedir 😄 bilmiyorum :D
krdş ts de odalar vardır bazıları herekze acık bazıları degil o dışardan gelen kişi o odalara gireremz ve dolayısı ile kufreden olmaz o yuzden aşagıya in diyorlar 😄
krdş ts de odalar vardır bazıları herekze acık bazıları degil o dışardan gelen kişi o odalara gireremz ve dolayısı ile kufreden olmaz o yuzden aşagıya in diyorlar :D
😁 😁
krdş ts de odalar vardır bazıları herekze acık bazıları degil o dışardan gelen kişi o odalara gireremz ve dolayısı ile kufreden olmaz o yuzden aşagıya in diyorlar :D
😁 😁
😆 makara: 😁
Bu adamlar komedi 😆
paylaşım için teşekkürler
Hahahaha makara: Adam delirdi 😁
-sen susLan köylü makara: makara:
-sen susLan köylü makara: makara:
Adamlar iyi stres atmışlar.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Ronark World V.25xx ⚔️ Orta FARM & Orta EXP -83/Rebirth Sistemi ⚔️⏩BETA: 03.02.2023 21:00⏪ ▌⏩OFFICIAL: 10.02.2023 21:00⏪ 1-99 Efsane Emek Server M2Old 21 Ocak saat 21:00 Cuma açılıyor ! 1-99 Yeni Orta Emek PvP Server 21 Eylül Cuma Günü 21:00'da Açılıyor. Sbot new version 1,12beta4 (21 mart 2009 saat 21:15) Ksro sTart Yok 21 Mayus 2009 Perşembe