Icerige atla
Extraloob

Warrior

· 17 Yanıt · 1.8K görüntüleme
D
DeepdarK OP ⭐ 19y
Ben çok beğendim süper bir build 80 olunca ama.Bide videodaki ikinci şarkının ismini yazarsanız çok sevincem:)

[flash=425,350]http://www.youtube.com/v/p2UJeKv9vNE[/flash]
17 Yanıt
P
Presence ⭐ 19y
bence warrior bard kasmak için güzel bir cahr fakat cleric + warrior oldumu güzel olur bu char 80 lwl full farmlı bir chin char yıkamacaz yıkarsada crtl sayesinde ama karşındaki chin charın crtlı yüksekse(10+) hayatta şansı yoktur extraokk
T
Torquel ⭐ 19y
Cok karizma char ya.Agır abi charı bolr. Mr. Green Eular iyide su 15sn varya 15sn adamı yer.Cleric warior olsa bence daha iyimis.Bardda bi hızlı kosma var.
D
DaWixed ⭐ 19y
Sanırım o KLAiN ya da AnnilhatioN ile karşı karşıya gelmedi Razz
Pvp'deki charlar o server a göre ezik charlar Wink
O
Old School ⭐ 19y
Warrior adamları iyi benzetmiş ama bencede çok hantal çar ayrıcada pot süresi ayrı bir mesele Confused
D
DeepdarK OP ⭐ 19y
80 de açılan Dare Devil diye bi büyü var mannyak bişey vede shoulderlar yakıyo böle bi charım olmasını isterdim yazcam da kim istemezki :)
T
Torquel ⭐ 19y

80 de açılan Dare Devil diye bi büyü var mannyak bişey vede shoulderlar yakıyo böle bi charım olmasını isterdim yazcam da kim istemezki :)

aynen adamın yuzu gorunmuyo sholderlardan.10dgler kotu ama wariorr icin sanki ha?
M
minotauros ⭐ 19y
güzel çarmış
E
EnDZoNe ⭐ 19y
blade le bi pvp yapmayı denesene.bende de +3 +4 karışık set var farma yeni başlamışım.%100 crit i olan 80 lvl full farmı 2H 1 e 1 de kesemiyo beni.o yüzzden 2H swordları abartmanın manası yok
T
Torquel ⭐ 19y

blade le bi pvp yapmayı denesene.bende de +3 +4 karışık set var farma yeni başlamışım.%100 crit i olan 80 lvl full farmı 2H 1 e 1 de kesemiyo beni.o yüzzden 2H swordları abartmanın manası yok

Ha simdi herseyin icine ....... Mr. Green Neyse haklsını tabi Allah 1snlik potlardan razı olsun.Ama zevk icin bence acılması gerekn en onemli charlar EU'da:Rogue+cleric veya wairor+cleric.
D
DeepdarK OP ⭐ 19y

Ha simdi herseyin icine ....... Mr. Green Neyse haklsını tabi Allah 1snlik potlardan razı olsun.Ama zevk icin bence acılması gerekn en onemli charlar EU'da:Rogue+cleric veya wairor+cleric.

Bence Rogue+Cleric 😊
D
DeepdarK OP ⭐ 19y
Şu ikinci şarkının adını bilen 1 kişi yokmu yaw Confused
U
Dikkat ederseniz adam full farm değil ama bunları yapıyor ya full farm olsa woow Very Happy
N
Nebula ⭐ 19y
Bi arkadaşın 79 LVL 2 Handed var.Charın görünüşü karizma.Biz trade e cıktık ikimizde hunter ız o sıra.Gelen player tieflere ben ellemedim hep kendisi kesti extraokk Char cidden harika
Z
Zqavra ⭐ 19y
gerçektende süper çar.... popcorn

ayrıca bu 2nci şarkı çok hoşuma gitti die pıpıpıpıpı die Mr. Green Mr. Green Mr. Green
D
DeepdarK OP ⭐ 19y

gerçektende süper çar.... popcorn

ayrıca bu 2nci şarkı çok hoşuma gitti die pıpıpıpıpı die Mr. Green Mr. Green Mr. Green

2. şarkıyı sadece o küfür için istiyorum Very Happy
D
DeepdarK OP ⭐ 19y
Buldum son şarkıyı süppo dinlemenizi tavsiye ederim 😊
Dope - Die Mother Fucker Die

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: