Icerige atla
Extraloob

Warlock Dager farkı :D

· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme
B
By_41_Lee OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

haha 34k haha noob 😁 😁 😁 😁 bide +9 lu bi uşak var havalı onada 13k atım tek zerksiz onuda koymak isterdim ama çekemedim ?!!!!!!. sRy 😁
11 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Vallahi mükemmel char. Persiada aynı böyle char arıyorum ama yok ya alıcam kaç paraysa.
N
Nebula ⭐ 19y
Warlock u gördükten sonra kendime aynen böyle bi tane kasmaya karar verdim.Şu an 40 oldu ve attan hiç inmedi.
Gerçekten crtler cok can yakıcı
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Guzel Critler 😈
B
bannedddd ⭐ 19y
37k çok mu yav.. :p Ben Sniper'a 73 levelde durmadan zerk ile 45k atıyorum, dün de ignore monster defance özelliği geldi galiba tam 101k attım ama ss alamadım. 😄
C
Colorer ⭐ 18y
zerkle 34k vurdugun adam sana zerksiz tek atar. onuda unutma bence
S
ShootEmUp ⭐ 19y
Bana göre sro tarihinde en iyi yan buıld olarak secilecek warlock ama fazla tutulmuyo.

Ama gercekten Warlockun gucunu herkes bir gun anlayacak.
D
DaWixed ⭐ 19y
37k çok mu yav.. :p Ben Sniper'a 73 levelde durmadan zerk ile 45k atıyorum, dün de ignore monster defance özelliği geldi galiba tam 101k attım ama ss alamadım. :D

Can arkadasın elinde sanırım 68 dagger var ve mob kendisiden 5 lv yüksek 😊
B
By_41_Lee OP ⭐ 19y
zerkle 34k vurdugun adam sana zerksiz tek atar. onuda unutma bence

hahhaa önemli olan zerksiz tek atmak deildir o adam ugraşsa bana 34 k atamaz 😁 😁 en fazla 22k atı dün baya ayar oldu banada:D:D
D
delicious ⭐ 19y
Glavie-Dagger-Xbow bnm favorilerim
B
By_41_Lee OP ⭐ 19y
Valla 74 lvl e kadar tek :D:D gidiyo dager skillerim ezik farkındaysanız 60 lvl skiliyok bu charı yegenle kasıyoz işlah pre görevi bitince full dager maxlıcaz ozamanki ciritler daha can yakıcı olucak 😁 😁

Warlock tek kelimeyle mukemellik 80 lvl adam bile pvp yapa bilmek için yalvardıgını hatırlıyorum 😁 😁 😁 😈 😈 Pvpde bi dager arkadaşınız daha varsa 60 + 80 e gider yapa biliyosunuz yakında benim charıda kesmeye başlıcaz 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: