warior çarla başka çara buff basıcam ve lure yapıcam nasıl yapıcam bilen varmı siteye baktım ama bulamadım ...
Wariora buff bastırma ve lure yaptırma yardım !!
· 13 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Kardeş 2-3 char açmak için her chara uygun bir mbot klasoru yapmak lazım gireceğin her char ıcın ayrı klasor yap ordan gir olur
Kardeş 2-3 char açmak için her chara uygun bir mbot klasoru yapmak lazım gireceğin her char ıcın ayrı klasor yap ordan gir olur
Sen benim dediğimi anlamadın 1 den fazla çar açıorum zten ama sdece 1 çarda botu kullana bliorum dierlerinde kullanılmıo sadece oyuna grio ...
Sen benim dediğimi anlamadın 1 den fazla çar açıorum zten ama sdece 1 çarda botu kullana bliorum dierlerinde kullanılmıo sadece oyuna grio ...
😈
ben anladığım kadarıyla cevap vereyim kuzum, her char için script yaptın mı soru:
😈
ben anladığım kadarıyla cevap vereyim kuzum, her char için script yaptın mı soru:
Evet
klasör yapılmış, script yapılmış bot çalıştırılmış mı ? trainplace seçilmiş mi soru:
klasör yapılmış, script yapılmış bot çalıştırılmış mı ? trainplace seçilmiş mi soru:
trainplace seçeneği nerde bulamadım onu ...
lure yapmaya başladı şimdi buffları nasıl ayarlicam kişilere göre ...
PArty buf sekmesın mıletı secıp vercegı bufları sececeksın.
ohoo kuzum sil baştan bize sbot kurduruyorsun makara:
party buffing party members party buffs kısmından seçerek 😜
party buffing party members party buffs kısmından seçerek 😜
Bu kadar içmem lazım summer1:
Bu kadar içmem lazım summer1:
neutral1
Eyw çok saolun ...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap