Icerige atla
Extraloob

Wariora buff bastırma ve lure yaptırma yardım !!

· 13 Yanıt · 3.1K görüntüleme
A
AmiP OP ⭐ 19y
warior çarla başka çara buff basıcam ve lure yapıcam nasıl yapıcam bilen varmı siteye baktım ama bulamadım ...
13 Yanıt
H
haso42 ⭐ 18y
Kardeş 2-3 char açmak için her chara uygun bir mbot klasoru yapmak lazım gireceğin her char ıcın ayrı klasor yap ordan gir olur
A
AmiP OP ⭐ 19y
Kardeş 2-3 char açmak için her chara uygun bir mbot klasoru yapmak lazım gireceğin her char ıcın ayrı klasor yap ordan gir olur

Sen benim dediğimi anlamadın 1 den fazla çar açıorum zten ama sdece 1 çarda botu kullana bliorum dierlerinde kullanılmıo sadece oyuna grio ...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Sen benim dediğimi anlamadın 1 den fazla çar açıorum zten ama sdece 1 çarda botu kullana bliorum dierlerinde kullanılmıo sadece oyuna grio ...

😈

ben anladığım kadarıyla cevap vereyim kuzum, her char için script yaptın mı soru:
A
AmiP OP ⭐ 19y

😈

ben anladığım kadarıyla cevap vereyim kuzum, her char için script yaptın mı soru:

Evet
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
klasör yapılmış, script yapılmış bot çalıştırılmış mı ? trainplace seçilmiş mi soru:
A
AmiP OP ⭐ 19y
klasör yapılmış, script yapılmış bot çalıştırılmış mı ? trainplace seçilmiş mi soru:

trainplace seçeneği nerde bulamadım onu ...
A
AmiP OP ⭐ 19y
lure yapmaya başladı şimdi buffları nasıl ayarlicam kişilere göre ...
Q
Quattro ⭐ 19y

PArty buf sekmesın mıletı secıp vercegı bufları sececeksın.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohoo kuzum sil baştan bize sbot kurduruyorsun makara:

party buffing party members party buffs kısmından seçerek 😜
Q
Quattro ⭐ 19y

Bu kadar içmem lazım summer1:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Bu kadar içmem lazım summer1:

neutral1
A
AmiP OP ⭐ 19y
Eyw çok saolun ...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: