Icerige atla
Extraloob

warior buf prg hakkında yardım RESİMLİ

· 10 Yanıt · 2.5K görüntüleme
S
SONBAHAR OP ⭐ 19y
arkadas lar warior buf prg. aldım ama sboota girmeden program calısmıyor programdan start client dedimi client acık diyor ama sbootan baska bi char girdikten sonra warior programından hata gelmıyor vede chara giriyor ama bu seferde skller gorunmuyor

- Resim Silinmiş.
10 Yanıt
J
JetHomme ⭐ 19y
ctrl+alt+del yap. Oradaki Silkroad.exe'yi sonlandır.
S
SONBAHAR OP ⭐ 19y
ctrl+alt+del yap. Oradaki Silkroad.exe'yi sonlandır.

iyide abi acık sro yoq baska pc de calısıyor windowslamı artık bi eksiklik var bilmiyorum
J
JetHomme ⭐ 19y
Görev yöneticisinden dediğim işlemi yap Olacaktır.
Orda silkroad yoksa. Botu programı vs kapat. oyuna normal girmeyi dene update yapacaktır.
S
SONBAHAR OP ⭐ 19y
zaten bota girmeden bu prg denıyorum ilk olarak ama calısmıyor gene acık olan client de yoq baska pc de denedim aynı sekil calıstı ama bende olmadı anlamadım gitti yenıde format attım
J
JetHomme ⭐ 19y
zaten bota girmeden bu prg denıyorum ilk olarak ama calısmıyor gene acık olan client de yoq baska pc de denedim aynı sekil calıstı ama bende olmadı anlamadım gitti yenıde format attım

oyunu normal açmayı dene update yapsın. Ondan sonra programla gir.
S
SONBAHAR OP ⭐ 19y

oyunu normal açmayı dene update yapsın. Ondan sonra programla gir.

düz olarak cok girdim zaten update ettmiştim yani ama gene aynı hata
S
SONBAHAR OP ⭐ 19y
sorunu çözdüm windowsun içine d3dx dosyasını attım bi siteden indirdim ve sorun cozuldu bu dosya sadece bu prg için dil cal of duty calısmıyodu onun için kullanmıstım ama bundada dedim belki olur vede oldu

İlgin için tşk.ler bu srunu kesinlikle kendim çözdüm kımseden alıntı del ilk ben buldum
_
_SpinozA_ ⭐ 17y
sorunu çözdüm windowsun içine d3dx dosyasını attım bi siteden indirdim ve sorun cozuldu bu dosya sadece bu prg için dil cal of duty calısmıyodu onun için kullanmıstım ama bundada dedim belki olur vede oldu

İlgin için tşk.ler bu srunu kesinlikle kendim çözdüm kımseden alıntı del ilk ben buldum

sorunalr boşumuen cozumuyle beraber koy ıstersen guzel bır rehber olur herkeze
M
masumcocuk ⭐ 16y
SİTEYE KOYAMRISN LUTFEN AYNI HATAYI BENDE ALIYORUM

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: