Icerige atla
Extraloob

WAHRENHEIT PORTALI VE OFİSİ AÇILDI!

· 21 Yanıt · 11K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y

Merhabalar,
Yaklaşık 2 aydır üzerinde çalıştığımız Wahrenheit 2.0 Beta açıldı. Wahrenheit için yeni bir ofis açılıp 3 editör ile başlanıldı. Wahrenheit'da online oyun dünyasının son haberlerini, sesli ve yazılı anlatımlarını bulabileceksiniz. Bunun yanı sıra oyun şirketleriyle bireber röportajlar ve ortak etkinlikler sizleri bekliyor olacak. Wahrenheit projesinin destekcileri arasında Avrupa'nın ileri gelen oyun şirketleri bulunmakta, Beta sürecinden sonra daha büyük yatırımlar ile daha büyük adımlar atılacak.

Sizlere yeniliklerden kısaca bahsedeyim. Videolar bölümünden güncel olarak hazırladığımız sesli anlatım videolarını görebilirsiniz, MMORPG,MMOFPS,WEB TABANLI OYUNLAR bölümlerinden de istediğiniz tarz oyunların incelemelerini, haberlerini görebileceksiniz. Gönderilere facebook entegrasyonu ile yorumlayabilir, puan sistemi ile puanlama yapabilir, bunları listeleyebilirsiniz. Daha çok bilgi için lütfen wahrenheit adresini ziyaret ediniz. http://www.wahrenheit.com

Not : Wahrenheit'a girilen her yazı, editörler tarafından özgün olarak girilmektedir.
Not 2: OnlineGames sayfası Wahrenheit'ın açılması ile beraber tekrar aktif edilmiştir, Sayfamızı beğenmenizi online oyun takibi için yararlı görüyoruz. Görüntülemek İçin Giriş Yap veya Kaydol
Not 3: Ayrıca en son haber ve incelemeleri twitter adresimizden de takip edebilirsiniz. Wahrenheit (@wahrenheit_com) | Twitter
No
21 Yanıt
C
cyclone ⭐ 19y
Hayırlı olsun.
D
duzceli81 ⭐ 17y
Hayırlı olsun ™
The47
The47 ⭐ 18y
diwitten takip ediyorum 😊
L
Laistrogon ⭐ 17y
hayırlı olsun
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
hayırlısı
L
Leopatra ⭐ 16y
Hayırlı olsun
M
MicroEx ⭐ 19y
Ne guzel bısı wt dede moddum burdada modum bu aileyi seviyorum 😊
T
Ofiste çaycı lazımsa pm pls 😁

Hayırlı Olsun Bro
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Hayırlı olsun.
Special thx to Flexi
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Hayırlı olsun.
B
Belarj ⭐ 17y
bu portal bir trafik yer öyle böyle değil 😊 hayırlı olsun şahane tema yalnız
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
K
Kivi ⭐ 16y
hayırlı olsun..
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Çok güzel,hâyırlısı olsun.
B
Hayırlı olsun
R
RecLast ⭐ 18y
Hayırlı olsun ^^
B
Leetnock ben bugün wahrenheit a üye olmayı denedim fakat göndere basınca hata sayfası açılıyo ilgilenirsen sevinirim 😊
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Leetnock ben bugün wahrenheit a üye olmayı denedim fakat göndere basınca hata sayfası açılıyo ilgilenirsen sevinirim :)

Evet database de bir sorun oluşmuş, bildiri için teşekkürler bakıyorum hemen.
M
McCalebb ⭐ 15y
Kısa zamanda çok daha iyi yerlere geleceğine inandığım tek site. Hayırlı olsun Cihan 😎
B
ne demek ben teşekkür ederim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: