Merhaba Değerli Dünya Kupası Severler;
Bu vuvuzela seslerinden bıktığım andır ama allahtan lg led tv var 😈 Bu sayede bu sesleri kısabiliyorsun ses bölümünden azıcık sunucunun seside kısılıyor ama olsun 😎 Beyin ezmesinden az da olsa kurtulmuş oluyourz.
İspanya-İsviçre Maçını izlemekteyim 'Eren Derdiyok' adında bir Türk oynuyor sanırım isviçrede ve harikalar yaratıyor daha demin puyolu filan geçti harikalar yarattı müthiş oynuyor adam zaten ilk gol de onun sayesinde atıldı nese: İzleyen varsa yorumlarınızı merak ediyorum.
İyi Seyirler.
Vuvuzela Sesinden Bıktım !
· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Wara wara
İsveç değil İsviçre 😜
Sen yine çözümü az buçuk bulmuşun hacım ya led tv si olmayanlar ne yapacak 😁 😆
Sen yine çözümü az buçuk bulmuşun hacım ya led tv si olmayanlar ne yapacak 😁 😆
[ek #12654]
Lg tv de mi yok bro? 🎅
Eren durumuna ne diyorsun 😄
Eren durumuna ne diyorsun 😄
Lg tv de mi yok bro? 🎅
Eren durumuna ne diyorsun :D
Daha 21 22 yaşında . Boyuna göre iyi tekniğe sahip oyuncu. 3 kişiyi geçip vurduğu top her forvet adayına izletilmeli. Adam leverkusende oynuyor geleceği açık ^^
[ek #12654]
"isveç"te "türk" bir oyuncu. 😆 😜
Başlarda bende rahatsız oluyodum da şimdi alıştm 😁
94 yılından beri formula1 izliyorum ve bu sese alışık olduğumdan vuvuzela beni nedense hiç etkilemedi etkilenenlere acayip şaşırıyorum 😎
94 yılından beri formula1 izliyorum ve bu sese alışık olduğumdan vuvuzela beni nedense hiç etkilemedi etkilenenlere acayip şaşırıyorum 8)
Bro olay futbol sahasında olunca insanın garibine gidiyor 😜 😆 Bende yaklaşık 7-8 yıldır f1 izliyorum yoksa 😎
[ek #12654]
A
AfrodizYak
⭐ 16y
"isveç"te "türk" bir oyuncu. 😆 :P
İsveç değil yahu İsviçre 🙄
ps: hemde 1 tane değil 3 tane Eren Gökhan Hakan diye biliyorum ve Almanya'da da Mesut var 👍
Anladık isveç değil 😊
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
vuvuzelası durmadan hırsızlık olayları güvenlik sıkıntları ve maçların zevk vermemesi bu seneki Futbol Festivalinin yani Dünya Kupası organizasyonunun bana başarısız olduğunu hissettirdi.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap