Icerige atla
Extraloob

[VSRO] Mbot Crack AÇILMIŞTIR!

· 53 Yanıt · 31K görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y

[bilgi][VSRO]Mbot Crack server'ın çökmesi nedeni ile kapanmıştı an itibariyle tekrar açılmıştır!

Tüm Extraloob Ailesine Duyrulur!
[/bilgi]

Saygılarımızla;

53 Yanıt
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Pm atmayın artık 😄
edit: Konu da açmayın 😄
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Pm atmayın artık 😄
edit: Konu da açmayın :D

Niye Bağırıyorsun üyelere ? 😄 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
E
EmmaW ⭐ 19y
admin niye siliyon laaaan??
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y

ahahahaha 😁
T
TanerUNER ⭐ 19y

şerminatör ლ(ಠ益ಠლ
A
arveleson ⭐ 17y
Peki bu mbot üyelik açıldığında 50tane falan slotlayıp satanlar var. O üyelikler ile private serverlarda oynayabilirmiyiz ? Oynanıryorsa onlara kredi falan bişey yüklicekmiyiz ?
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Peki bu mbot üyelik açıldığında 50tane falan slotlayıp satanlar var. O üyelikler ile private serverlarda oynayabilirmiyiz ? Oynanıryorsa onlara kredi falan bişey yüklicekmiyiz ?

Kredi gerekiyor.
A
arveleson ⭐ 17y

Kredi gerekiyor.

Son sorum. Şimdi ben playsro'nun yeni serverında oynamak istesem bedava hiçbir botu kullanamıyacakmıyım ?
E
EmmaW ⭐ 19y

Kredi gerekiyor.

Son sorum. Şimdi ben playsro'nun yeni serverında oynamak istesem bedava hiçbir botu kullanamıyacakmıyım ?

eskiden kd bot vardı sonra sroking varda açılan serverın dosyaları önemli bu konuda
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y

Kredi gerekiyor.

KdBot çalışıyor olabilir. Denemek lazım, dandik bir bot ama iş görür.
A
arveleson ⭐ 17y

Vallaha bilmiyorum hiç kullanmadım kd bot.
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Arkadaşlar z botu denedım çalıştırdım mbot kadar olmasada iyi fakat 5 10 dakkada bir dc veriyor arkadaşlarım kd botu kullanıyor şuan bende onu yapmaya calısıyorum bilginiz olsun kd bot calısıyor
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
kimse kabullenemiyor mbot crackin kapandığını 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y

dandik mi? İlk göz ağrımız o bizim nasıl dandik dersin hiçte dandik değil bi kere 😄 Sadece script yapılmıyo ve vietnamca 😊
X
Xperyon ⭐ 15y
bot369 ❤️ mutlaka bir arıza çıkarıyordu ondan seviyorum 😜
A
arveleson ⭐ 17y

dandik mi? İlk göz ağrımız o bizim nasıl dandik dersin hiçte dandik değil bi kere 😄 Sadece script yapılmıyo ve vietnamca :)

Nasıl yani ben şimdi botu ayarlayıp birdaha sürekli kasmaya bırakamıycakmıyım? Pot almaya repair yapmaya gidio geri kasmaya dönmüyormu ? summer4:
D
duzceli81 ⭐ 17y

dandik mi? İlk göz ağrımız o bizim nasıl dandik dersin hiçte dandik değil bi kere 😄 Sadece script yapılmıyo ve vietnamca :)

Nasıl yani ben şimdi botu ayarlayıp birdaha sürekli kasmaya bırakamıycakmıyım? Pot almaya repair yapmaya gidio geri kasmaya dönmüyormu ? summer4:

sbot ve mbottan baska botlarla oyun oynanmaz ne hp mp alıyo nede repair yapıyo hep arıza alıcaksın 15 tlye mbot yada arkadasınla ortak krallar gibi kasıcaksın kdbot sroking falan onlar hep zarar ™
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y

Sadece onları beceremese yine iyi 😄 Arada phconnector un error vermesinden dolayı dc yemekte cabası, sık sık kontrol ediceksin 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: