Votka ve Marlboro ^_~
artık dayanamadım boğaz ağrısına karşı yaptığım diyet birazdan son buluyor boğazım halen ağrıyor ama Votka ve Marlboro üzerine iyi gelecektir diyorum.
Votka'nın yerlisini de hiç sevmem ama idare etcez artık sek içmeye başlıyorum şerefinize extrabeer
*bir de fotoğraf koyayım dedim geceye özel olsun şimdi aldım sıcak sıcak Twisted Evil
- Resim Silinmiş.
Votka ve Marlboro ^_~
· 33 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
33 Yanıt
Votka ve Marlboro ^_~
artık dayanamadım boğaz ağrısına karşı yaptığım diyet birazdan son buluyor boğazım halen ağrıyor ama Votka ve Marlboro üzerine iyi gelecektir diyorum.
Votka'nın yerlisini de hiç sevmem ama idare etcez artık sek içmeye başlıyorum şerefinize extrabeer
*bir de fotoğraf koyayım dedim geceye özel olsun şimdi aldım sıcak sıcak Twisted Evil
- Resim Silinmiş.
allah allah geL keyfim geL extraokk Mr. Green Mr. Green Mr. Green
[ek #12654]
çak bir nemirnoff yada absolut yakışmamış bu Mr. Green
Ayıp Ayıp İnsan Üyelerinede İkram Eder Twisted Evil
Ayıp Ayıp İnsan Üyelerinede İkram Eder Twisted Evil
zuhahah Mr. Green Mr. Green
[ek #12654]
Şu Sigaranın Altındaki Leke Düşündüğüm Leke Mi Rolling Eyes
ah ulan ah görüntüye bak Crying or Very sad
@ares, walla bizim bakkal yabancı içki satmıyor tospa bende ne yapayım şişe hoşuma gitti smirnoff un taklidi hem yurdun malı tekel ürünü dedim aldım Razz
@kemalist, mum lekesi Twisted Evil
hepinize de ikram edeyim bari az bu bana yetmez gece uzun ama Mr. Green Very Happy
hepinize de ikram edeyim bari az bu bana yetmez gece uzun ama Mr. Green Very Happy
bi biskrem virsem Rolling Eyes
Benimde Aklımdan Geçen Leke Mum Lekesiydi Zaten Twisted Evil
Neyse Ben Hala İçkimi Alamadım kahvekeyfi (Kahveylemi İdare Etsem Rolling Eyes )
aaa ikram ettik ya güzelim zati bitiyor ne ufakmış bu yaa hiç beğenmedim saat 00 olmadı içki 2 sek kaldı wahhh Confused
Yerli Malı Yurdun Malı Mr. Green
bakkaldan bi ispirto yada kolonya faLan aLıp iç ya yerli votka yerine extrabeer
bakkaldan bi ispirto yada kolonya faLan aLıp iç ya yerli votka yerine extrabeer
olmadı bali çeksin töbe töbe Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
R
RoyalFlush
⭐ 19y
offf ulan offf okul olmasa içecemdeee
içmeyi özledim yav
içmeyi özledim yav
Vay Vay Götürüonuz yıne Very Happy
okan abi onun tarihi geçmiştir 2007 de kapatmışlar ağzını Twisted Evil Twisted Evil
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Şu Sigaranın Altındaki Leke Düşündüğüm Leke Mi Rolling Eyes
Mr. Green Mr. Green
Haram Haram! Very Happy:D:D
bu gece bira düşünüyorum boğazım yüzünden kaç gündür içmiyorum hele şu Fenerbahçe - Sevilla maçı dakikalarında show yapacağım extrabeer Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap