_TheFireBender_ Arkadaşımız ölmedi kalbi bir mucize ile tekrar atmaya daha doğrusu kalp çarpışları çok minik oldugundan makinalar farkedememiş aramıza geri döndü diğer topic telaş olmaması ve volkanın rahatsız olmaması nedeniyle tarafımca kaldırılmıştır.
Sanırım 1-2 haftaya toplarlayıp aramıza döner:)
Dipnot:Hastanede yanına gittim gerekli bilgileri aldım, topic i acan kuzeni gülşah biraz ufak oldugundan panik yapmıs hemen, bende açtım deyince gelip düzelteyim dedim. Sonradan dönerse hem volkan rahatsız olmasın. Hemde adı yalancıya cıkmasın diye.
Topicteki yorumları okudum. Bi açıklama yapayım Volkanın asıl ismi Murattı ama ismini sevmediğinden mahkemeye başvurup ismini Volkan olarak değiştirdi yani Volkan ve Murat aynı kişidir saygılarla.
Volkan Bağdat
· 37 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
37 Yanıt
allahım inanamıyorum nasıl sevindim anlatamam allah bizim dualarımız sayesinde yüzüne baktı oley be 😊
T
TitusPullo
⭐ 19y
Şaşırdım desem 🙄
Hastanede yanına gittim gerekli bilgileri aldım, topic i acan kuzeni gülşah biraz ufak oldugundan panik yapmıs hemen, bende açtım deyince gelip düzelteyim dedim. Sonradan dönerse hem volkan rahatsız olmasın. Hemde adı yalancıya cıkmasın diye.
S
Streetwise
⭐ 19y
Çok sevindim ya aramıza dört gözle bekliyoruz 😘
T
TitusPullo
⭐ 19y
Abi neyse ya. Sapa sağlam adamada. .. .. . denmez ki. Baya panik olmuş, bilincini falan mı yitirdi. Neyse konu kapansın. Çok sevindim bu habere gerçekten. Yeniden hayata dönmesi inanılmaz birşey. Hastaneden çıksın hemen bekliyoruz buraya. Kutlamak şart.
inş döner ama adamın üstüne bana bükmeyi oğret diye gitmeyelim 😄
S
Spartan123
⭐ 18y
noldu yaw anlamadım
ohhh vallahi çok sevindim bu habere Allah biliyo kaç kere dua ettim
çok mutlu oldum walla öbür topicte şoka girmiştim kutlayalım bunu 🍺
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
oley bak çok sevindim çok büyük geçmiş olsun.
ya The Fire Bender nickli arkadasımız eski SarıKedi degilmi onn adı murat degilmi hastamı anlamadım ??????????
Neler oluyor biri bana anlatsın! :? :?
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
gecmis olsun kardesime acil sifalar dilerim 👍
Neler oluyor biri bana anlatsın! :? :?
katılıyorum ❓
Geçmiş Olsun İnşallah Kısa Sürede Gelir.
ya The Fire Bender nickli arkadasımız eski SarıKedi degilmi onn adı murat degilmi hastamı anlamadım ??????????
Evet. Vefat etti sanmıstık ama vefat etmedi. 🎭
Topic Global yapilmistir,herkesin gormesi sevinmesi acisindan...
PS : Gecmis olsun...
PS : Gecmis olsun...
Allah'a şükürler olsun ki bir şeyi yokmuş.
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap