Icerige atla
Extraloob

Vodka + RedBull

· 18 Yanıt · 2.1K görüntüleme
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
Vodga redbull hakkında ne dusunuyorsuunuz.....

İçenler yasssın 😈
18 Yanıt
B
Bira--Şarap--Rakı bu üçünü içtim tabiki frover Bira
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Ben RedBull değilde Deep içerim bir kere okulda içmiştim bütün kızlar tırsmıştı benden 😁 Cahillik o zaman ufaktık
O
os1 ⭐ 19y
VODGA içmedim de REDBULL ictim tadı Süpr tavsiye ederim
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y

biliyorum onu içtim bizim arkadaşlar vodga+ redbull içtiler nerdeyse birbirlerine cokuyolarmıs :d
O
os1 ⭐ 19y

biliyorum onu içtim bizim arkadaşlar vodga+ redbull içtiler nerdeyse birbirlerine cokuyolarmıs :d

puhaha bende deniyecem bakalım ne olacak bizm arkadaşlarla zatem meğilliler 😁
B
Öncellikle kara cahil arkadaşım O Vodga Değil Vodka. Türkçeyi Yozlaştırmayalım. 😜
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
iyi bi içicide bile 3-4 bardak aşılmamalı yoksa mide kanamasından hastaneye o gün baska içkilerde aldıysan toprağa ama tadı süperdir gerçektende ?!!!!!!
T
Torquel ⭐ 19y
Öncellikle kara cahil arkadaşım O Vodga Değil Vodka. Türkçeyi Yozlaştırmayalım. :P

Bende diyorum Vodga ne???Ben plastik bardakta bi klupte içmistim fena yapıo adamı.Sidik rengi ama o kotu
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
rengini karıstırmayalım 😈

Öncellikle kara cahil arkadaşım O Vodga Değil Vodka. Türkçeyi Yozlaştırmayalım. :P

Benim turkcem hahahaha
R
Remi ⭐ 19y
Dün Akşam Attım 3 Bardak KAfayı iyi yaptı arada bi ii geliyo bünyeye 😈
D
DaHope ⭐ 19y
adam vodkayla redbull u karıştırıp dior ikisini içte sabaha bi beyhnin çatlasın 😄
F
ffearless ⭐ 19y
içmiştim 😄 güzel bişey etkisini hemen gösteriyor 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
absolut + redbull 10 numara içki lakin ben şekerli içkiyi hiç sevmiyorum sırf enerji versin kopayım diye 2 tane içerim mekanda güzel de olur yoksa bir sek smirnoff'a hiçbirşeyi değişmem.

eskiden ne güzel cin limon yapardım 3 tane miss gibi hem uygun olurdu.

en iyi karışım evde, absolut+redbull+tangalı hatun 😎
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
absolut + redbull 10 numara içki lakin ben şekerli içkiyi hiç sevmiyorum sırf enerji versin kopayım diye 2 tane içerim mekanda güzel de olur yoksa bir sek smirnoff'a hiçbirşeyi değişmem.

eskiden ne güzel cin limon yapardım 3 tane miss gibi hem uygun olurdu.

en iyi karışım evde, absolut+redbull+tangalı hatun 8)

hepsi olurda tangalı hatunu nerden bulcaz 😈
B
tmm vodka+red bull güzel karışım ama sen sözlük yazarısın kardeş.kendi Türkçenle değil düzenlenmiş yazı ve imla kurallarıyla yazarsan seviniriz.zaten extra bu sözlüğü kişileri alırken yazım-imla kurallarına bakarak,dikkat ederek alıyor ama sen bunu çiğniyosun ve kendi Türkçenle yazıyosun dikkatli olursan sevinirim
S
SwitchBack ⭐ 19y
Sadece rebbull hiçbir etki yapmıyor mu ?
O
Old School ⭐ 19y
Sadece rebbull hiçbir etki yapmıyor mu ?

Eğer bb(bodybuilding) yapıyorsan yapmadan önce içinde çok iyi oluyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: