Vodga redbull hakkında ne dusunuyorsuunuz.....
İçenler yasssın 😈
Vodka + RedBull
· 18 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Bira--Şarap--Rakı bu üçünü içtim tabiki frover Bira
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Ben RedBull değilde Deep içerim bir kere okulda içmiştim bütün kızlar tırsmıştı benden 😁 Cahillik o zaman ufaktık
VODGA içmedim de REDBULL ictim tadı Süpr tavsiye ederim
biliyorum onu içtim bizim arkadaşlar vodga+ redbull içtiler nerdeyse birbirlerine cokuyolarmıs :d
biliyorum onu içtim bizim arkadaşlar vodga+ redbull içtiler nerdeyse birbirlerine cokuyolarmıs :d
puhaha bende deniyecem bakalım ne olacak bizm arkadaşlarla zatem meğilliler 😁
B
BrendiBelle
⭐ 18y
Öncellikle kara cahil arkadaşım O Vodga Değil Vodka. Türkçeyi Yozlaştırmayalım. 😜
iyi bi içicide bile 3-4 bardak aşılmamalı yoksa mide kanamasından hastaneye o gün baska içkilerde aldıysan toprağa ama tadı süperdir gerçektende ?!!!!!!
Öncellikle kara cahil arkadaşım O Vodga Değil Vodka. Türkçeyi Yozlaştırmayalım. :P
Bende diyorum Vodga ne???Ben plastik bardakta bi klupte içmistim fena yapıo adamı.Sidik rengi ama o kotu
rengini karıstırmayalım 😈
Benim turkcem hahahaha
Öncellikle kara cahil arkadaşım O Vodga Değil Vodka. Türkçeyi Yozlaştırmayalım. :P
Benim turkcem hahahaha
Dün Akşam Attım 3 Bardak KAfayı iyi yaptı arada bi ii geliyo bünyeye 😈
adam vodkayla redbull u karıştırıp dior ikisini içte sabaha bi beyhnin çatlasın 😄
içmiştim 😄 güzel bişey etkisini hemen gösteriyor 😜
absolut + redbull 10 numara içki lakin ben şekerli içkiyi hiç sevmiyorum sırf enerji versin kopayım diye 2 tane içerim mekanda güzel de olur yoksa bir sek smirnoff'a hiçbirşeyi değişmem.
eskiden ne güzel cin limon yapardım 3 tane miss gibi hem uygun olurdu.
en iyi karışım evde, absolut+redbull+tangalı hatun 😎
en iyi karışım evde, absolut+redbull+tangalı hatun 😎
absolut + redbull 10 numara içki lakin ben şekerli içkiyi hiç sevmiyorum sırf enerji versin kopayım diye 2 tane içerim mekanda güzel de olur yoksa bir sek smirnoff'a hiçbirşeyi değişmem.
en iyi karışım evde, absolut+redbull+tangalı hatun 8)
hepsi olurda tangalı hatunu nerden bulcaz 😈
B
BrendiBelle
⭐ 18y
tmm vodka+red bull güzel karışım ama sen sözlük yazarısın kardeş.kendi Türkçenle değil düzenlenmiş yazı ve imla kurallarıyla yazarsan seviniriz.zaten extra bu sözlüğü kişileri alırken yazım-imla kurallarına bakarak,dikkat ederek alıyor ama sen bunu çiğniyosun ve kendi Türkçenle yazıyosun dikkatli olursan sevinirim
S
SwitchBack
⭐ 19y
Sadece rebbull hiçbir etki yapmıyor mu ?
O
Old School
⭐ 19y
Sadece rebbull hiçbir etki yapmıyor mu ?
Eğer bb(bodybuilding) yapıyorsan yapmadan önce içinde çok iyi oluyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap