Icerige atla
Extraloob

Vodafone SüperNet

· 29 Yanıt · 22K görüntüleme
Swindler
Swindler OP ⭐ 14y

Vodafone SüperNet Başvurusunda Bulundum Fakat İyi mi Ettim Kötümü Kararsızım Fikirlerinizi Öğrenmek İsterim...

Konuyu Muhabbet Amaçlı Olarak Düşündüğüm İçin Burda Açtım.
[IMG width="122px"]https://img.icons8.com/glyph-neue/1200/fraud.jpg[/IMG]
29 Yanıt
Tweety
Tweety ⭐ 19y
8Mbps yetecek mi acep ?
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
Swindler
Swindler OP ⭐ 14y
Fazla hızda gözüm yok normal klasik olsa yeter yani aşırı yavaşlık cekmeyim yeter.
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Fazla hızda gözüm yok normal klasik olsa yeter yani aşırı yavaşlık cekmeyim yeter.

bende vodafone kullanıyorum modem dahil 70tl ödüyorum 64 MBPS 240 GB AKN bu paket duruyorsa öneririm.
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Anlık
Swindler
Swindler OP ⭐ 14y
Araştırdığım kadarıyla yok bulamadım.
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
bende vodafone kullanıyorum modem dahil 70tl ödüyorum 64 MBPS 240 GB AKN bu paket duruyorsa öneririm.

Paket adı neydi acaba? Fiber falan mı var hattınızda?
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Paket adı neydi acaba? Fiber falan mı var hattınızda?

Ya fiber ya da vdsl hat olmadan 16mbps hızın üzerine çıkmak mümkün değil. Mümkün olsa bile belli bir mesafeden sonra stabil olmaz.
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
Ya fiber ya da vdsl hat olmadan 16mbps hızın üzerine çıkmak mümkün değil. Mümkün olsa bile belli bir mesafeden sonra stabil olmaz.

Anladım hacım teşekkürler 😊 Fiber bizim orada yokta. @HugoReyes arkadaşımızın bu net paketini başka bir konuda yorumda da görmüştüm fiber olmadığını belirtmişti sanırım ama bugünde görünce merak edip bir sorayım dedim 😊
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Sokaktaki panoda Fiber olacak, pano ile evin kablo mesafesi <500 metre olacak, ancak o şekilde vdsl hat alabilirsiniz.
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
Sokaktaki panoda Fiber olacak, pano ile evin kablo mesafesi >500 metre olacak, ancak o şekilde vdsl hat alabilirsiniz.

Teşekkürler bilgi için arayıp görüştüm de hattımız 16Mbps'e kadar destekliyormuş. Bu paketi boşuna satın almış olursunuz diyorlar. Paket çok cazip geldiği için hemen vodafone arayıp görüştüm onlar verdiler bu bilgiyi. 240GB AKK. 100GB AKK ile ayın yarısını zorlaya zorlaya çıkartıyorum sonrasında da full sıkıntı çekiyorum 😄 TTnet fiyatları da malum zaten 😄
@HugoReyes teşekkürler hacım 😊
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Teşekkürler bilgi için arayıp görüştüm de hattımız 16Mbps'e kadar destekliyormuş. Bu paketi boşuna satın almış olursunuz diyorlar. Paket çok cazip geldiği için hemen vodafone arayıp görüştüm onlar verdiler bu bilgiyi. 240GB AKK. 100GB AKK ile ayın yarısını zorlaya zorlaya çıkartıyorum sonrasında da full sıkıntı çekiyorum 😄 TTnet fiyatları da malum zaten 😄
@HugoReyes teşekkürler hacım :)

o paketi alıp 16 mbps kullansanızda hesaplı değil mi 240 gb akn var sonuçta
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Bu arada 75tl 88 kuruş ödüyormuşum yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın 😞
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
Tabiki daha hesaplı AKK konusunda dediğiniz gibi. Acaba sık sık problem yaşar mıyım diye şüphem var sadece 😄 10 yıldır sadece TTnet kullandım 😄
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Tabiki daha hesaplı AKK konusunda dediğiniz gibi. Acaba sık sık problem yaşar mıyım diye şüphem var sadece 😄 10 yıldır sadece TTnet kullandım :D

TurkTelekom alt yapısını kullanıyor zaten 😄
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Vodafone özellikle izmirin bazı bölgelerinde kendi fiber hatlarını çekmekte, kendi datacenterlarından biri izmirde zaten 😊
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
Swindler
Swindler OP ⭐ 14y
İnternetim geldi bağlandı , gayet işimi görüyor klasik bir internet yani tavsiye edebilirim..
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
TurkTelekom alt yapısını kullanıyor zaten :D

Bildiğim kadarıyla hepsi TürkTelekom alt yapısını kullanıyor ama sorun çıktığında mesela D-Smart var kuzenimde onu kullanıyor ancak teknik destek berbattı başlarda çok sorun yaşamıştık. Ama sonradan ne olduysa düzeldi 😄 Düzgünce ilgileniyorlar sorunu çözüyorlar gerektiği yerde türktelekom'un teknik servis uzmanlarını yönlendiriyorlar 😄 2-3 ay sonra taahhütüm bitecek TTNet'te. Bakalım duruma göre farklı sağlayıcıya geçiş yapmayı düşünüyorum. Yabancı dizileri çok fazla izlediğimiz için TV+Net bir arada olanlara öncelik vereceğiz gibi gözüküyor. 😊
İnternetim geldi bağlandı , gayet işimi görüyor klasik bir internet yani tavsiye edebilirim..

Hacım sorunsuz kullanırsın umarım, hayırlı olsun 😊
Hurley
Hurley ⭐ 13y

Sizinde modeminiz huawei mi büyük

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: