Vodafone SüperNet Başvurusunda Bulundum Fakat İyi mi Ettim Kötümü Kararsızım Fikirlerinizi Öğrenmek İsterim...
Konuyu Muhabbet Amaçlı Olarak Düşündüğüm İçin Burda Açtım.
Fazla hızda gözüm yok normal klasik olsa yeter yani aşırı yavaşlık cekmeyim yeter.

bende vodafone kullanıyorum modem dahil 70tl ödüyorum 64 MBPS 240 GB AKN bu paket duruyorsa öneririm.
Paket adı neydi acaba? Fiber falan mı var hattınızda?
Ya fiber ya da vdsl hat olmadan 16mbps hızın üzerine çıkmak mümkün değil. Mümkün olsa bile belli bir mesafeden sonra stabil olmaz.

Sokaktaki panoda Fiber olacak, pano ile evin kablo mesafesi >500 metre olacak, ancak o şekilde vdsl hat alabilirsiniz.
Teşekkürler bilgi için arayıp görüştüm de hattımız 16Mbps'e kadar destekliyormuş. Bu paketi boşuna satın almış olursunuz diyorlar. Paket çok cazip geldiği için hemen vodafone arayıp görüştüm onlar verdiler bu bilgiyi. 240GB AKK. 100GB AKK ile ayın yarısını zorlaya zorlaya çıkartıyorum sonrasında da full sıkıntı çekiyorum 😄 TTnet fiyatları da malum zaten 😄
@HugoReyes teşekkürler hacım :)

Tabiki daha hesaplı AKK konusunda dediğiniz gibi. Acaba sık sık problem yaşar mıyım diye şüphem var sadece 😄 10 yıldır sadece TTnet kullandım :D

TurkTelekom alt yapısını kullanıyor zaten :D
İnternetim geldi bağlandı , gayet işimi görüyor klasik bir internet yani tavsiye edebilirim..
İnternetim geldi bağlandı , gayet işimi görüyor klasik bir internet yani tavsiye edebilirim..

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap