Icerige atla
Extraloob

Vodafone Netden uzak durun

· 8 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Hurley
Hurley OP ⭐ 13y
pazar gününden beri internetim yok pazartesi aradığımda yasal sürec en geç 72 saat dendi. Bugün kontrol için tekrar aradım sorunumu çözmedikleri halde arızayı kapatmışlar bugün yeniden arıza oluşturduğunu söyleyip 72 saat içerinde çözülecek dendi...
8 Yanıt
Melon
Melon ⭐ 15y
Tüketici hakları mahkemesine başvuracağını söyleyip biraz tehditkâr davranmalısın bence, belki biraz korkup işini yapmaları olağını sağlayabilir, sonuçta parayı verende sensin hizmet alamayan da bu senin hakkın.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bimere ve btkya yaz hacım anında ilgileniyorlar 😊
Hurley
Hurley OP ⭐ 13y
Sözleşmenin 19.cu ayındayım sözleşme cayma bedeli ödemeden sözlemeyi nasıl iptal edebilirim
Hurley
Hurley OP ⭐ 13y
0850 542 0 542 aradığım zaman hiç bir şekilde müşteri temsilcisine bağlanamıyorum. Telesekreter kendi kendine arıza kaydı oluşturup işlemi tamamlıyor..
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Vodafone net konusunda uyarıda bulunduğın için tşkler 👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Sözleşmenin 19.cu ayındayım sözleşme cayma bedeli ödemeden sözlemeyi nasıl iptal edebilirim

Hacım kendi başına hiç bir şekilde iptal edemezsin , btkya şikayet et ve arkana yaslan. Ondan sonra koşturmaya başlıyorlar peşinden.
Hurley
Hurley OP ⭐ 13y
Hacım kendi başına hiç bir şekilde iptal edemezsin , btkya şikayet et ve arkana yaslan. Ondan sonra koşturmaya başlıyorlar peşinden.

Tamamdır teşekkürler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: