Icerige atla
Extraloob

Vitrin Mankeniyle..(27.01.2008)

· 15 Yanıt · 1.7K görüntüleme
F
F10diP| OP ⭐ 19y
41682.jpg
İngiltere’nin South Yorks bölgesinde 31 yaşındaki bir adam, satın aldığı cansız vitrin mankenini evine götürdü. Adam vitrin mankeniyle cinsel ilişkiye girdi. Ancak ilişki sırasında adamın cinsel organı sıkıştı. Zorlukla mutfağa giden adam cinsel organını vitrin mankeninden kurtarmak için bıçakla da uğraştı ama başaramadı. Adam mecburen itfaiyeyi çağırdı. İtfaiye cinsel organı, vitrin mankeninden kurtardı. Kazazede cansız mankenin "kullanıcı dostu" olmadığını söyleyerek üretici firmayı suçladı. Firma cansız mankenlerine "Sadece vitrin içindir" uyarısı koymaya karar verdi. 3 yıl önce de Amerikalı bir genç sanat galerisindeki cansız mankenle cinsel ilişkiye girmişti.

Resmi google dan buldum..
saygılar..
😎
Dosyalar (1)
15 Yanıt
B
belgther ⭐ 19y
en azindan gercek bir kadina saldirmasindan iyidir. ama yine de gercek bir kadinla olsun, ya da vitrin mankeniyle, sapiklik sapikliktir.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Puahah Koptummm 😈 Ne Adamlar Var Yaf
M
Misproject ⭐ 19y
bildiğin abazaxD
T
TitusPullo ⭐ 19y
Firma haklı. Bu vitrin mankeni adı üstünde. Kullanıcı dostu olması beklenemez, kullanılamaz. Vitrine koyar üzerinede elbiseleri asarsın ^^
X
XER0 ⭐ 19y
lol
_
koptum ya 😄
H
HellBoys ⭐ 19y
şişme alsa ya ne salatalar var
I
iCe_diVe ⭐ 19y
yazık cansız mankene...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
şişme alsa ya ne salatalar var

🍺
S
SilenTT ⭐ 19y
tazminat kazanmıştır kesin 😄
H
Şişme al daha iyi..Dingük..Türk işte.. 🙄
Q
Quensis ⭐ 19y

İyi oku İngiltere diyor..

Ps:Bu arada bu iyi ben masayla ilişkiye giren gördüm 😁 😁
H
Bi arada Türk böyle bişi yapmıştı.Mağazanın Camını Kırıp Mankeni.. 😁 tövbe tövbee..
X
XER0 ⭐ 19y

İyi oku İngiltere diyor..

Ps:Bu arada bu iyi ben masayla ilişkiye giren gördüm 😁 😁

elektirik süpürgesi ile de çok var. 🤔

😁 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: