VitalyMC |Survival|
vitalymc.batihost.com
185.9.156.202
WEB: VitalyMC.MC.TC
TS3 : 185.9.156.202
✓ Serverimiz BatıHost tan olup şu an için 6GB ram ile çalışmaktadır.
✓ Tamamiyle kendi yaptığımız iyi veya kötü sizlerin bileceği küçük ama işlevsel bir map'e sahiptir.
"Spawn"
✓ Serverimizin web sitesi sayesinde adminler olmadan bile VIP ve diğer ürünleri alabileceksiniz ve ayrıca oyunda şikayetçi olduğunuz diye kişileri bize destek kısmında yeterli delil ile ilettiğiniz de gerekeni yapabileceğiz.
"Site"
✓ Oyunu daha eğlenceli kılabilecek ve bir amacınızın olmasını sağlayacak pluginler eklendi
✓ Clan plugini sayesinde kendi takımınızı kurabilir diğer rakiplerinize üstünlük sağlayabilirsiniz.
✓ Clan plugini sayesinde isterseniz clanda pvp aktif edip kendi arkadaşlarınız ile de düello yapabilirsiniz.
✓ Serverimizde bulunan spawnerları ipeksi kazma ile kıramazsınız ama marketten satın alıp istediğiniz yere koyabilirsniz.
"Spawner"
✓ Şu anda serverimizde 3 farklı kasa vardır bunlar ; Spawner Kasası, Maden Kasası ve Başlangıç Kasasıdır.
"Kasalar"
✓ Bu kasaları açabilmeniz için anahtarlarına sahip olmanız gerekir. Başlangıç kasasının anahtarı her 1000 taş kazdığınızda envanterinize otomatik olarak gelecektir. Spawner ve Maden kasalarını haftanın belirli günlerinde yaptığımız ufak çekilişler ile sizlere vereceğiz.
✓ Haftada 1 kere olmak üzere 1 haftalık VIP çekilişi yapmayı planlıyoruz.
✓ TS3 sunucumuza gelip diğer oyuncularla sohbet edebilir siniz.
✓ Minimum 3 kişilik bir takımınız var ise TS3 de takımınıza ait bir oda açabiliriz. Burada aranızda sohbet edebilir, diğer oyuncuları yenmek için stratejiler kurabilirsiniz.
✓ /pazar yazarak oyunda diğer kullanıcların pazara koydukları itemleri göre bilir isterseniz alabilirsiniz.
"Pazar"
Serveri 3 arkadaş, dost, kardeş olarak açtık. Bu serveri açma sebebimiz aslında tamamiyle can sıkıntınsı diyebiliriz.
Minecrafta başlayalı uzun yıllar oldu bunuda üyelik tarihimden anlayabilirsiniz ki bu tarih benim ilk server açmaya çalıştığım zamanlara ait yani bu tarihten önceside var. Arkadaşlarımda aynı şekilde uzun yıllar oynadık. Bundan önce çok fazla server denememiz oldu içlerinde çok tutanlarda oldu hiç tutmayanlarda oldu. Hepimiz bir süre minecrafta ara verdik bu yaklaşık 1-2 yıl gibi bir süreydi. Bu sürenin ardından çok sıkıldığımızı farkettik ve minecrafta tekrar dönebileceğimizi düşündük. Çünkü minecraft hayal gücünün sınırladığı bir oyun ne isterseniz yapabiliyorsunuz ! Hemen girdik bir servere oynamaya başladık. Baya baya oynadık ama sonra oynarken keşke bu serverde şu olsa keşke bu olsa demeye başladık ve bu konuşmaların sonuncunda ufak bir server açarak tekrar adım atabiliriz dedik ve bu serveri yapmaya başladık ve şu anda bu cümleleri yazdığım sırada server tamamlanmış ve ben sizleri serverime çağırmak için bu yazıları yazıyorum.