Icerige atla
Extraloob

Vista Home Premıum dan anlayan yardım edebilirmi çok acill!!

· 10 Yanıt · 1.0K görüntüleme
G
gece mavisi OP ⭐ 17y
arkadaşlar silkroad a tıkladığımda start geldikte sonra açılırken bi hata veriyor Microsorf Windows (sro_clint.exe calıısmayı durdurdu) diye....

Bir sorun programın düzgün calısmasını durdurdu windows program kapatacak ve cozum varsa size bildirecek diye bi yazı geliyor bilen biri yardımcı olabilirmi ltffen...
10 Yanıt
F
F34RL3SS ⭐ 19y
uyumluluk modu olarak windows xp service pack 2 yi seç düzelecektir.
G
gece mavisi OP ⭐ 17y
nasıl yapıcam yardım edermısın
G
gece mavisi OP ⭐ 17y
uyumluluk modu olarak windows xp service pack 2 yi seç düzelecektir.

dediğini yaptım fakat düzelmedi :s
G
gece mavisi OP ⭐ 17y
halen daha sorun cozulmedi :S:S:S
F
Vista Home Premium kullanıyorum ama öyle bi hatayla karşılaşmadım :S Bir kaç klasik yöntem işini görür belki
Yönetici olarak çalışıtrmayı dene;
Driver ların son sürümü indir;
Güvenlik Duvarını kontrol et;
Antivirüsünü kontrol et;
Hiç olmadı Sroyu sil yükle
Legal Clientten giremiyorsan bunlar olabilir.

Botla filan deniyosan hepsinin sitesinde vistayla çalışması için gerekli dosyalar filan mevcut
G
gece mavisi OP ⭐ 17y
Vista Home Premium kullanıyorum ama öyle bi hatayla karşılaşmadım :S Bir kaç klasik yöntem işini görür belki
Yönetici olarak çalışıtrmayı dene;
Driver ların son sürümü indir;
Güvenlik Duvarını kontrol et;
Antivirüsünü kontrol et;
Hiç olmadı Sroyu sil yükle
Legal Clientten giremiyorsan bunlar olabilir.

Botla filan deniyosan hepsinin sitesinde vistayla çalışması için gerekli dosyalar filan mevcut

dediklerini yaptım yok olmuyor vista calısması için gerekli dosyalar mevcut demişin onlar nasıl olucak ???
W
WeMReX ⭐ 18y
Az önce aynısı bende de oldu arkadaşım. Önce Loader ve diğer şeyleri bir silmeyi dene. Sonra denersen açılabilir. Ben öyle dediği zamanlarda masaüstündeki kısayolundan kullanıyordum...
G
gece mavisi OP ⭐ 17y
Az önce aynısı bende de oldu arkadaşım. Önce Loader ve diğer şeyleri bir silmeyi dene. Sonra denersen açılabilir. Ben öyle dediği zamanlarda masaüstündeki kısayolundan kullanıyordum...

denedim olmadı en iyisi yarın cd alıp bunu silip onu yüklemek.
G
gece mavisi OP ⭐ 17y
kullanıcı hesaplarından ebebeyn denetimlerini devredışı bırak silverlight2 yi yükle büyük ihtimalle düzelicektir bi aralar bende oluyodu sro oynayamıyodum nerdeyse 3 4 işlemden sonra hiçbi sorun kalmadı bu işlerimleri hatırlamaya çalışıcam 6 aydır sro oynammıyorum 😄 1 hafta içinde hatırlarım xD

tamam bekliyorum 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: