Yaşamında 3 farklı yüzyılı gören İngiliz Minnie Smith 110 yaşında.Hayatı boyunca hiç evlenmeyen Smith uzun yaşamanın sırrının viski ve haşlanmış soğan olduğunu söyledi.
Hiç evlenmediğine göre uzun yaşamanın bir sırrıda evlenmemek olabilir. ☕ 😁

Viskinin insan sağlığını olumsuz etkilediği bilimsel bir yönle açıklanmıştır.Soğanda çok yendiği zaman olumsuz etkiler oluşturabilir.Bunların bilimsel açıklamaları vardır.Bukadar yaşamanın sadece bunlar ile olabileceğini sanmıyorum..
zengin olsam asla evlenmem, yahu evlilik dediğin seksten ibarettir üniv yıllarında kız arkadaşlarıma derdim hep ben seninle evlenirsem şu andan tek farkımız senin resmi vurucun olurum bu yüzden hiç gereği yok derdim ki zengin olunca onu al onu gonder one night stand rulezzzz lakin fakir olunca evlilik şart tabi :P
zengin olsam asla evlenmem, yahu evlilik dediğin seksten ibarettir üniv yıllarında kız arkadaşlarıma derdim hep ben seninle evlenirsem şu andan tek farkımız senin resmi vurucun olurum bu yüzden hiç gereği yok derdim ki zengin olunca onu al onu gonder one night stand rulezzzz lakin fakir olunca evlilik şart tabi :P
Abi öyle şeymi olur ne olursa olsun yaşlanınca yanında bir yoldaşın olması gerek, çocuklarını torunlarını sevmen gerek bu duyguları sana para tattıramaz:)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap