Icerige atla
Extraloob

Viski ve soğanla 110 yıl yaşadı!!!!

· 10 Yanıt · 859 görüntüleme
N
Nerissa OP ⭐ 18y

Yaşamında 3 farklı yüzyılı gören İngiliz Minnie Smith 110 yaşında.Hayatı boyunca hiç evlenmeyen Smith uzun yaşamanın sırrının viski ve haşlanmış soğan olduğunu söyledi.

Hiç evlenmediğine göre uzun yaşamanın bir sırrıda evlenmemek olabilir. ☕ 😁
10 Yanıt
F
F10diP| ⭐ 19y
bu bir mucize 110 yıl dilek olay yahu vay anasını..
S
Scratch1 ⭐ 18y
Viskinin insan sağlığını olumsuz etkilediği bilimsel bir yönle açıklanmıştır.Soğanda çok yendiği zaman olumsuz etkiler oluşturabilir.Bunların bilimsel açıklamaları vardır.Bukadar yaşamanın sadece bunlar ile olabileceğini sanmıyorum..
F
F10diP| ⭐ 19y
bi tek soğanla olmaz sarımsak biber falanda gitmiştir arada ayrıca viski yerinede biraz konyak yeni rakı falan götürmüştür 110 yıl bu kolay değil 😁 😁
😈 😈
M
Misproject ⭐ 19y
Viskinin insan sağlığını olumsuz etkilediği bilimsel bir yönle açıklanmıştır.Soğanda çok yendiği zaman olumsuz etkiler oluşturabilir.Bunların bilimsel açıklamaları vardır.Bukadar yaşamanın sadece bunlar ile olabileceğini sanmıyorum..

+1
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zengin olsam asla evlenmem, yahu evlilik dediğin seksten ibarettir üniv yıllarında kız arkadaşlarıma derdim hep ben seninle evlenirsem şu andan tek farkımız senin resmi vurucun olurum bu yüzden hiç gereği yok derdim ki zengin olunca onu al onu gonder one night stand rulezzzz lakin fakir olunca evlilik şart tabi 😜
T
TitusPullo ⭐ 19y
zengin olsam asla evlenmem, yahu evlilik dediğin seksten ibarettir üniv yıllarında kız arkadaşlarıma derdim hep ben seninle evlenirsem şu andan tek farkımız senin resmi vurucun olurum bu yüzden hiç gereği yok derdim ki zengin olunca onu al onu gonder one night stand rulezzzz lakin fakir olunca evlilik şart tabi :P

size 1 demek. İyi fikir xP
T
Tengrİ ⭐ 19y
zengin olsam asla evlenmem, yahu evlilik dediğin seksten ibarettir üniv yıllarında kız arkadaşlarıma derdim hep ben seninle evlenirsem şu andan tek farkımız senin resmi vurucun olurum bu yüzden hiç gereği yok derdim ki zengin olunca onu al onu gonder one night stand rulezzzz lakin fakir olunca evlilik şart tabi :P

Abi öyle şeymi olur ne olursa olsun yaşlanınca yanında bir yoldaşın olması gerek, çocuklarını torunlarını sevmen gerek bu duyguları sana para tattıramaz:)
C
carwen ⭐ 18y

Abi öyle şeymi olur ne olursa olsun yaşlanınca yanında bir yoldaşın olması gerek, çocuklarını torunlarını sevmen gerek bu duyguları sana para tattıramaz:)

+1907 🍺
A
anıl__ ⭐ 18y
İlginç Viski Ve Soğan

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: