Icerige atla
Extraloob

Virüslü Sm Yİ Kullananlar Baksın Lütfen

· 23 Yanıt · 2.5K görüntüleme
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y
Arkadaslar Kulandıysanız Sm Yİ Virüslü Olarak Şöle YApın

Başlat>ara>Svcshost > sonra ara butonuna basın cıkan dosyaları silin ve keyloggerden kurtulun
23 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bunun Kesin Çözüm Olacağından Emin Misin ?

Eminsen Diğer Bilgisayarıma Bulaştıracağımda ?
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

Eminim Nie dersen Bende Onlar Ötmüştü Onları Sİl
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Hmm Okey

Peki Bu Virüsün Xss Çıkması % Kaç İhtimal ?
H
hayabusa_ ⭐ 19y
evet böcekler onlar doğrudur bi not pat bide exe var silin kurtulun Mr. Green
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

Hmm Okey

Peki Bu Virüsün Xss Çıkması % Kaç İhtimal ?

bilmem sence
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

bilmem sence

Bir Fikrim Olsa Sana Danışmazdım mucX
H
bebeto dediklerini yaptım ve sildim şimdi güvendemiyim yoksa format lazımmı
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

bebeto dediklerini yaptım ve sildim şimdi güvendemiyim yoksa format lazımmı

İster at İster Atma Ama Virüs Programını Genede CAlıstır
S
sinan__ ⭐ 19y
bebeto loader sımgesınde bısı geldı sılmıyodu işlem sonlandırdan svchost sonlandırdım onu sıldım ama bılgısayarda kapandı acıldı ve sımdı aratıyom yıne bısıler cıkıyo ve sılınmıyo bı bılgı pls
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Sadece Bununla Yitinmek Doğru Olmayacaktır . Virüsün Kendini Başka Bir Yere Yedeklemediğini Nereden Biliyoruz Confused

Bebetonun Dediklerini Yaptıktan Sonra

Başlat/Tüm Programlar/Donatılar/Sistem Araçları/Sistem Geri Yükleme

Deyip Bilgisayarınızı En Yakın Tarihe Geri Alın ... Keylogger Büyük Bir Ölçüde Ortadan Kalkacaktır !

Eğer Bu Virüsün İçinde Xssde Bulunuyorsa İnternet Explorer a Sağ Tıklayıp Özellikler Deyin Ve Geçmişi Sil Diyip Kapatın.

Msn Şifreniz Forum Üyelik Şifreniz Gibi Şifrelerinizde Değiştirmeyi Unutmayın...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

bebeto loader sımgesınde bısı geldı sılmıyodu işlem sonlandırdan svchost sonlandırdım onu sıldım ama bılgısayarda kapandı acıldı ve sımdı aratıyom yıne bısıler cıkıyo ve sılınmıyo bı bılgı pls

Hayatı Yaşanılabilir Kılan Küçük Değerlerdir..

Yazıyı Dikkatli Okursan svcShost Deniyor .

Senin Sildiğin svchost Windowsunun Çalışmasına Yarayan Bir Dosyaydı.

Silmeye Çalışırken Karşılaştığın Hatayı Söylersen Yardım Edebiliriz...
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

Sadece Bununla Yitinmek Doğru Olmayacaktır . Virüsün Kendini Başka Bir Yere Yedeklemediğini Nereden Biliyoruz Confused

Deyip Bilgisayarınızı En Yakın Tarihe Geri Alın ... Keylogger Büyük Bir Ölçüde Ortadan Kalkacaktır !

Eğer Bu Virüsün İçinde Xssde Bulunuyorsa İnternet Explorer a Sağ Tıklayıp Özellikler Deyin Ve Geçmişi Sil Diyip Kapatın.

Msn Şifreniz Forum Üyelik Şifreniz Gibi Şifrelerinizde Değiştirmeyi Unutmayın...

Ben zaten firefox kulanıom kendi silme özelligi var Very Happy
S
sinan__ ⭐ 19y
kemalist tamam kardes sagolasın harbıden ufacık bı harf neler yarıyo sagol ılgın ıcın sımdı bısı bulmuyo daha
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Ben zaten firefox kulanıom kendi silme özelligi var Very Happy

Bende Opera Kullanıyorum . Oda Çıktığımda Kendisi Siliyor Ama Bazı Arkadaşlar Hala İnternet Explorer Kullanıyor Olabilir Diye Söyledim... santam
C
Crossie ⭐ 19y
Arkadaşlar bunun gibi keyloger,trojan gibi durumlar için comodo firewall kullanabilirsiniz.
Bilgisayardaki ağ trafiğini göz etmekte işe yarar ,zone alarm gibi çok kapsamlı bir firewall olmasada pc'i kasmaz veri gönderen programların kaç kb/mb/gb veri göndermiş ,hangi porta bağlanmış vs. bilgileri gösterir yani yokun yanında iyidir ve türkçedir isteyen indirebilir

Orjinal sitesi: http://www.comodo.com
Firewall pro 2.4:indir
türkçe yaması:indir

NOT:Ücretsizdir.
S
sinan__ ⭐ 19y
ya bebeto bu firefox bendede varda kurmadım daha ozellıgı ne bı kısa bılgı vesen uygun olurmu acaba yerı degıl ama
M
Macro ⭐ 19y

ya bebeto bu firefox bendede varda kurmadım daha ozellıgı ne bı kısa bılgı vesen uygun olurmu acaba yerı degıl ama

OPERA indir çok hızlı güvenli internet explorer la karşılaştırınca kağnı arabası ile ferrari gibi kalıyor
Firefox a gelinmce büyüyen bi program hızla ve kullanışlı

NOT: Operanın kendi downloader ı sayesinde rapidden hızlı dosya indirme şansınız var
M
Macro ⭐ 19y
Bende Svcshot çıkmadı ama ben bağlanamamıştım sadece kurmuştum yardım edebilirmisiniz kemalist yada bebeto yada anlayan herhangi biri
S
sinan__ ⭐ 19y
kardes buray ayazarkenmı yanlıs yazdın yoksa aratırkende mı svcshotdıyemı arattın aynı hataya bende dustumde eger buraya yazdıgın gıbı arattıns yanlıs yukarda kemalıst kardesım yazmıstı svcshost dıye arat extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: