Arkadaslar Kulandıysanız Sm Yİ Virüslü Olarak Şöle YApın
Başlat>ara>Svcshost > sonra ara butonuna basın cıkan dosyaları silin ve keyloggerden kurtulun
Virüslü Sm Yİ Kullananlar Baksın Lütfen
· 23 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Bunun Kesin Çözüm Olacağından Emin Misin ?
Eminsen Diğer Bilgisayarıma Bulaştıracağımda ?
Eminim Nie dersen Bende Onlar Ötmüştü Onları Sİl
Hmm Okey
Peki Bu Virüsün Xss Çıkması % Kaç İhtimal ?
evet böcekler onlar doğrudur bi not pat bide exe var silin kurtulun Mr. Green
Hmm Okey
Peki Bu Virüsün Xss Çıkması % Kaç İhtimal ?
bilmem sence
bilmem sence
Bir Fikrim Olsa Sana Danışmazdım mucX
H
halukkaralar
⭐ 19y
bebeto dediklerini yaptım ve sildim şimdi güvendemiyim yoksa format lazımmı
bebeto dediklerini yaptım ve sildim şimdi güvendemiyim yoksa format lazımmı
İster at İster Atma Ama Virüs Programını Genede CAlıstır
bebeto loader sımgesınde bısı geldı sılmıyodu işlem sonlandırdan svchost sonlandırdım onu sıldım ama bılgısayarda kapandı acıldı ve sımdı aratıyom yıne bısıler cıkıyo ve sılınmıyo bı bılgı pls
Sadece Bununla Yitinmek Doğru Olmayacaktır . Virüsün Kendini Başka Bir Yere Yedeklemediğini Nereden Biliyoruz Confused
Bebetonun Dediklerini Yaptıktan Sonra
Başlat/Tüm Programlar/Donatılar/Sistem Araçları/Sistem Geri Yükleme
Deyip Bilgisayarınızı En Yakın Tarihe Geri Alın ... Keylogger Büyük Bir Ölçüde Ortadan Kalkacaktır !
Eğer Bu Virüsün İçinde Xssde Bulunuyorsa İnternet Explorer a Sağ Tıklayıp Özellikler Deyin Ve Geçmişi Sil Diyip Kapatın.
Msn Şifreniz Forum Üyelik Şifreniz Gibi Şifrelerinizde Değiştirmeyi Unutmayın...
Deyip Bilgisayarınızı En Yakın Tarihe Geri Alın ... Keylogger Büyük Bir Ölçüde Ortadan Kalkacaktır !
Eğer Bu Virüsün İçinde Xssde Bulunuyorsa İnternet Explorer a Sağ Tıklayıp Özellikler Deyin Ve Geçmişi Sil Diyip Kapatın.
Msn Şifreniz Forum Üyelik Şifreniz Gibi Şifrelerinizde Değiştirmeyi Unutmayın...
bebeto loader sımgesınde bısı geldı sılmıyodu işlem sonlandırdan svchost sonlandırdım onu sıldım ama bılgısayarda kapandı acıldı ve sımdı aratıyom yıne bısıler cıkıyo ve sılınmıyo bı bılgı pls
Hayatı Yaşanılabilir Kılan Küçük Değerlerdir..
Yazıyı Dikkatli Okursan svcShost Deniyor .
Senin Sildiğin svchost Windowsunun Çalışmasına Yarayan Bir Dosyaydı.
Silmeye Çalışırken Karşılaştığın Hatayı Söylersen Yardım Edebiliriz...
Sadece Bununla Yitinmek Doğru Olmayacaktır . Virüsün Kendini Başka Bir Yere Yedeklemediğini Nereden Biliyoruz Confused
Ben zaten firefox kulanıom kendi silme özelligi var Very Happy
kemalist tamam kardes sagolasın harbıden ufacık bı harf neler yarıyo sagol ılgın ıcın sımdı bısı bulmuyo daha
Ben zaten firefox kulanıom kendi silme özelligi var Very Happy
Bende Opera Kullanıyorum . Oda Çıktığımda Kendisi Siliyor Ama Bazı Arkadaşlar Hala İnternet Explorer Kullanıyor Olabilir Diye Söyledim... santam
Arkadaşlar bunun gibi keyloger,trojan gibi durumlar için comodo firewall kullanabilirsiniz.
Bilgisayardaki ağ trafiğini göz etmekte işe yarar ,zone alarm gibi çok kapsamlı bir firewall olmasada pc'i kasmaz veri gönderen programların kaç kb/mb/gb veri göndermiş ,hangi porta bağlanmış vs. bilgileri gösterir yani yokun yanında iyidir ve türkçedir isteyen indirebilir
Orjinal sitesi: http://www.comodo.com
Firewall pro 2.4:indir
türkçe yaması:indir
NOT:Ücretsizdir.
Bilgisayardaki ağ trafiğini göz etmekte işe yarar ,zone alarm gibi çok kapsamlı bir firewall olmasada pc'i kasmaz veri gönderen programların kaç kb/mb/gb veri göndermiş ,hangi porta bağlanmış vs. bilgileri gösterir yani yokun yanında iyidir ve türkçedir isteyen indirebilir
Orjinal sitesi: http://www.comodo.com
Firewall pro 2.4:indir
türkçe yaması:indir
NOT:Ücretsizdir.
ya bebeto bu firefox bendede varda kurmadım daha ozellıgı ne bı kısa bılgı vesen uygun olurmu acaba yerı degıl ama
ya bebeto bu firefox bendede varda kurmadım daha ozellıgı ne bı kısa bılgı vesen uygun olurmu acaba yerı degıl ama
OPERA indir çok hızlı güvenli internet explorer la karşılaştırınca kağnı arabası ile ferrari gibi kalıyor
Firefox a gelinmce büyüyen bi program hızla ve kullanışlı
NOT: Operanın kendi downloader ı sayesinde rapidden hızlı dosya indirme şansınız var
Bende Svcshot çıkmadı ama ben bağlanamamıştım sadece kurmuştum yardım edebilirmisiniz kemalist yada bebeto yada anlayan herhangi biri
kardes buray ayazarkenmı yanlıs yazdın yoksa aratırkende mı svcshotdıyemı arattın aynı hataya bende dustumde eger buraya yazdıgın gıbı arattıns yanlıs yukarda kemalıst kardesım yazmıstı svcshost dıye arat extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap