Arkadaslar neredeyse 400 500 silk yukledim pre aldim dress aldim filan bronze vip olarak gözüküyordum. Az önce relog attim vip bufum yoktu =( siteden giris yaptim oradada bronze yada silver yazmasi gerekirken normal yaziyordu. Bu iste bir terslik yok mu
Vip sistem
· 6 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
RanstaMonsta
⭐ 10y
C Coin yerine J coin almış olma şansınız var mı?

Farkediyormu ki ikiside ayni diye biliyorum. Farki olmus olsa bronze vip bufunu niye versin ki =/ kredi kartıyla yukleme yapmıştım oda j coinde vardi sadece
RanstaMonsta
⭐ 10y
Bronze Vip'i vermesi için bir süredir oyuna girmemeniz yeterli, kendisi veriyor. İstediğiniz kadar J Coin harcayın fakat VIP olamazsınız ve aldığınız ürünlerin ticaretini, takasını yapamazsınız. Anlayacağınız arada büyük fark var.
Eski sisteme uyarlayacak olursak;
C Coin: Premium Silk
J Coin: Silk

Bronze Vip'i vermesi için bir süredir oyuna girmemeniz yeterli, kendisi veriyor. İstediğiniz kadar J Coin harcayın fakat VIP olamazsınız ve aldığınız ürünlerin ticaretini, takasını yapamazsınız. Anlayacağınız arada büyük fark var.
Teşekkür ederim bilgilendirme icin..
RanstaMonsta
⭐ 10y
Teşekkür ederim bilgilendirme icin..
Rica ederim iyi oyunlar.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Z-Max 120 CAP | %100 Emek |FGW Sistem| Awaken Sistem| Lig Sistem| Coin Sistem | 30.12.2016 Open Z-Max 120 CAP | %100 Emek |FGW Sistem|Awaken Sistem|Lig Sistem|Coin Sistem | 30.12.2016 Open GeoSro 90 Cap only Chin Wanted Sistem - Upgrade Sistem Jop Suit sistem 30.09.2017 WorldOfSro | 100 Cap CH | Dw Job Cave | Drop Sistem | Upgrade Sistem | Lig Sistem FavSro | 120 Cap | Pwp Server | Job Sistem | Coin Sistem | Wanted Sistem