arkadaşlar biraz daha ön plana çıksanız diyorum şu günlerde ciddi anlamda aktif hiçbi vip göremiyorum biraz daha ps çalışması vs. elinizde ne varsa biraz aktif olun Wink
V.I.P lere msj
· 26 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
ben sürekli online im
sen ve OsKi çoğunlukla online.. ama diğerler Rolling Eyes
ben birtek nuker_tr yi görüom
OsKi de kayıptı buldunuzmu Twisted Evil
bu dmod olayı bozuyor işi ama ben de viplerin biraz daha ön plana cıkmalarını bekliorum
ve vip alımı tekrar başlasa iyi olur diğer offine olanların viplikleri de alınırsa onların yerine aktif adamalr gecer site hareketlenir d.ye düşünüyorum.
bu dmod olayı bozuyor işi ama ben de viplerin biraz daha ön plana cıkmalarını bekliorum
ve vip alımı tekrar başlasa iyi olur diğer offine olanların viplikleri de alınırsa onların yerine aktif adamalr gecer site hareketlenir d.ye düşünüyorum.
bencede çok haklısın diğer vip leri hiç görmüyorum nerde onlar
VIP'ler online olabilirsiniz ama statünüz VIP, siz kendinize iş bulamıyorsanız ben bulurum canlarım.
sizlere görev kurulmuş olan Cluplere Logoları sizler kendi aranızda paylaşıp yapın bakalım hepinizin boyutları aynı olacak 90*90 güzeldir.
penny teşekkürler bu hatırlatma içi VIP olmak ayrıdır öyleyse ayrıcalıklarını görelim hepsinin bakalım extraokk
sizlere görev kurulmuş olan Cluplere Logoları sizler kendi aranızda paylaşıp yapın bakalım hepinizin boyutları aynı olacak 90*90 güzeldir.
penny teşekkürler bu hatırlatma içi VIP olmak ayrıdır öyleyse ayrıcalıklarını görelim hepsinin bakalım extraokk
aynen katılıyorum gözlerimi kaybetmeden yatayım resim editleye editleye gözler mahvoldu yarın bombayı batlatacam auahauah extraokk
F
FinsTernis
⭐ 19y
Tatilde olduğum için online olamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın Neutral
H
Hastalıklı_İnsan_V.2
⭐ 19y
Bnm modem çok sorun çıkardı serwise gittim alın gönderin bana yeni modem werin dedim abim birini döwdü yeni modem aldık 1 haftadır yayındayım pslerede başlıyorm yawaşdan Twisted Evil
H
Hastalıklı_İnsan_V.2
⭐ 19y
Biri bana srodan alınmış fotolarda çarı tam kesmeyi gösterebilirmi bi onu yapabilsem süper şeyler yapıcam sadece brushla olmuyor..
Biri bana srodan alınmış fotolarda çarı tam kesmeyi gösterebilirmi bi onu yapabilsem süper şeyler yapıcam sadece brushla olmuyor..
[email protected] extraokk
benide aranıza aldığınız için teşekkür ediorm çalışmalarım sizlerle extraokk
aramıza hoş geldin extrabeer extraokk
biz teşekkür ederiz iyi çalışmalar, imzanda ki hatun güzel hava katmış, hatunları ön plana çıkartın bence Wink
teşekkürler extraokk
Hoşgeldin extraokk
beyler kusura bakmayın bugun siteye fazla katkı yapamıyorum ama bununla ilgili çalışıyorum bir full int sword rehberi hazırlıyorum birazdan biter ve siteye koyarım son montajları hazırlayıp upload etmeye başlayacağım extraokk
TheMyth_ kardeş bana attığın resmi buraya koyimmi Mr. Green Mr. Green
koy extraya yönelik bi çalışma nede olsa Mr. Green
çalışmanın ismi Tanga Mr. Green
çalışmanın ismi Tanga Mr. Green
TheMyth_ ın şaheseri buyrun Mr. Green Mr. Green
-Resim Silinmiş.
haddimi aşarsam özür dilerim Rolling Eyes
-Resim Silinmiş.
haddimi aşarsam özür dilerim Rolling Eyes
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap