Icerige atla
Extraloob

Vindictus Online MMORPG

· 32 Yanıt · 4.5K görüntüleme
X
xcorelli OP ⭐ 18y
Yeni Nesil Online MMorpg Oyun;

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

GamePlays;
Spoiler

32 Yanıt
M
Maynard__ ⭐ 16y
Oynayan varmı ? Zevklimi ?
X
xcorelli OP ⭐ 18y
benim masaustunde vardida indirdim oyuna girmek nasip olmadi 😜
W
Warrison1 ⭐ 16y
oww, güzel bir oyun gibi gözüküyor.Hemen bir deneyeyim, paylasım için teşekkürler 😘
X
xcorelli OP ⭐ 18y
onemli degil 😘
_
Bende indirdim ve yükledim oyunu açıyorum Start game diyorum ve 2 çeşit hata alıyorum bazen

1. "Response from server delayed.Please try connection later.we apologize for the inconvenience.

2. "You have been disconnect from the server."

Bu hataların anlamları ne neden böyle oluyo hevesm kursagımda kaldı bi yardım rica ediyorum :S
_
Yeni Nesil Online MMorpg Oyun;

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

GamePlays;
Spoiler

Bende indirdim ve yükledim oyunu açıyorum Start game diyorum ve 2 çeşit hata alıyorum bazen

1. "Response from server delayed.Please try connection later.we apologize for the inconvenience.

2. "You have been disconnect from the server."

Bu hataların anlamları ne neden böyle oluyo hevesm kursagımda kaldı bi yardım rica ediyorum :S daral:
D
Deschart ⭐ 17y
süppo 🤘
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bu oyun Amerika version 'u. Yakında EU version çıkacak bizde bekliyoruz. Buraya girseniz de bişey farketmez yani 😆 Bu konuyu gördüm açıldı mı yoksa yuhh dedim birden
EXL | SRO | İŞKOLİK
X
xcorelli OP ⭐ 18y
aynen oyle 😆
P
PhaetoN ⭐ 18y
oyunu indirdim ama giremiyorum login ekranın disconnect veriyor varmı çözümü ???
Y
YuGoWorld ⭐ 16y
Oyunu keşke proxy ile oynayabileceğimizi belirtseydin. Millet boşuna heveslenmezdi.
X
xcorelli OP ⭐ 18y
bende bilmiyordum oyunu gordum begendim paylastim 👍
Ps.Proxy ile girmeyi yakinda ekleyecegim 😎
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Bende şaşırdım ne ara açıldı diye oyun EU serverini açarlar inşallah en kısa zamanda.
X
xcorelli OP ⭐ 18y
beyler oyuna girmeyi basardim 😎
P
PhaetoN ⭐ 18y
anlat bizde girelim 🍺
X
xcorelli OP ⭐ 18y
birazdan yatacagim yarin derinlemesine anlatim yapacagim cunku ip tutturmak baya bir zor + olarak baya bi guvenlik almislar 10 15 dk da anca giriyorsun ip tuttursan bile. bol bol ss alicam yarina guzel bi anlatimla topic yenilenecek 😎
Ps.Dakka basi dc veriyor yada dc gibi bisey deli oldum summer2:
P
PhaetoN ⭐ 18y
proxifier diye bi programla hallettim girdim çok güzel bi oyun tavsiye ederim eu versiyonu çıkana kadar burada pratik yapacağım ben 😈
T
Threnody ⭐ 17y
Bu oyun Amerika version 'u. Yakında EU version çıkacak bizde bekliyoruz. Buraya girseniz de bişey farketmez yani 😆 Bu konuyu gördüm açıldı mı yoksa yuhh dedim birden

Aynene bende şaşırdım bir anda xD
bir açılsa artık muhteşem hareketleri var karakterlerin hala bekliyorum 🙄

Ps. Eu varda bekliyoruz işte :/ http://vindictus.nexoneu.com/
N
idare eder gibi sanki

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: