Arkadaşlar beta key dağıtımı face üzerinden yapılacağı bildirilmiştir. Ve şuan açıldı...
Tükenmeden alın acele edin hemen 😄
Link ; http://apps.facebook.com/vindictus/
Kolay gelsin 😄
Eu sunun sadece beta keyleri geldi arkadaşlar burdan keyi alıp bekliyoruz üyelikler ve download yakında açılacak. Eylül ayı içerisinde açılıyor oyun uzun zamandır bekliyoruz biz zaten sonunda geldi 😊
Oyunu bilmeyenler için bir kaç video ;
http://www.youtube.com/watch?v=VX3RYqFufUQ
http://www.youtube.com/watch?v=wHjxiBfJgDE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wVtZApX3XbE&feature=related
Vindictus Eu Beta Key Dağıtımı !!(Acele Edin)
· 25 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
L
LegendLess
⭐ 18y
hemen aldım :=)
Kapın kapın ^^
Global yapın isterseniz herkesler görsün 😊
Bu arada Ekibimizle başlamak isteyenler benle irtibata geçsinler Site olarak başlıyoruz belki tanırsınız Ulaş 'ın sitesi ile başlıyorum ben. Reklam olmasın diye koymuyorum link.
Global yapın isterseniz herkesler görsün 😊
Bu arada Ekibimizle başlamak isteyenler benle irtibata geçsinler Site olarak başlıyoruz belki tanırsınız Ulaş 'ın sitesi ile başlıyorum ben. Reklam olmasın diye koymuyorum link.
C
CosmicGate
⭐ 16y
Beyler Nasıl bişey Bu Vindictus Europe güzel mi? Azcık anlatın yaw 😊
NAsıl key alınıyor ya anlamadım güzel bişeye benziyor başlayayım hemen:)

Dowloading 🍿
Hadi bakalm hayırlısı oynayan kimler var?

Kaptım bir tane ^^
Ne zamandır bu oyunu bekliyorum ...
Ne zamandır bu oyunu bekliyorum ...
aldım keyi ne oluyor bu 😊
1 tane alsak yetermi yoksa alabildiğimiz kadar alalım mı
Dowloading 🍿
Yanlış şeyi download ediyorsun muhtemelen , oyunun avrupa serverı daha açılmadı...
online rpg oyunumu bu silkroad tarzı bide oyun açık mı oynayan varmı tavsiye edermisiniz çok soru sordum hehe 😊 Kemalist bu arada imzan süper platini biliyor işi 😊
Dowloading 🍿
Yanlış şeyi download ediyorsun muhtemelen , oyunun avrupa serverı daha açılmadı...
- Resim Silinmiş.
Dowload ettiğim şey bu
Sitesinde
PLAY
WEST/EAST
yzıyordu tıkladım başladı indirmeye

Hacım o us serverı ip ban var orda indirme boşuna ^^ Eu su nu bekliyoruz biz 😊
Eu sunun sadece beta keyleri geldi arkadaşlar burdan keyi alıp bekliyoruz üyelikler ve download yakında açılacak. Eylül ayı içerisinde açılıyor oyun uzun zamandır bekliyoruz biz zaten sonunda geldi 😊
Oyunu mrk edenler Youtube dan Vindictus yazdıklarında sürüyle video göreceklerdir zaten o videolar yeterli olacak dikkatinizi çekmeye 😊
Edit : Bir kaç video ben yinede ekledim 😊
Oyunu mrk edenler Youtube dan Vindictus yazdıklarında sürüyle video göreceklerdir zaten o videolar yeterli olacak dikkatinizi çekmeye 😊
Edit : Bir kaç video ben yinede ekledim 😊
eyv hacım sağol
Bişey değil hacım 😊 Konuyu kim off topic e taşıdı acaba daral:
Ayrıca globaldi az önce indirilmiş aşağıya ilginç :S
Ayrıca globaldi az önce indirilmiş aşağıya ilginç :S
Edit : Bir kaç video ben yinede ekledim :)
Bende ne sevinmiştim eylence çıktı diye 😢

Edit : Bir kaç video ben yinede ekledim :)
Bende ne sevinmiştim eylence çıktı diye 😢
Eğlence çıkıyor zaten hacım çok az kaldı sen fazla beklememişsin demekki biz aylardır bekliyoruz bizi düşün bide:D
Hadi bakalm bende bekliyorum:D
silkroad gbi bişey mi bu
silkroad gbi bişey mi bu

Videolara bi bak derim 😊
betadaki çarlar silincek mi tam sürümde kalcak mı yoksa?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap