Icerige atla
Extraloob

Venom Filmini Izleyenler

· 10 Yanıt · 2.4K görüntüleme
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Selamlar Exl camiasi,

Venom filimini cok uzun zamandir bekliyordum. 1 ay once cikti ve benim tarzim evde rahatca izlemek oldugu icin sabir ediyorum ama hdcam bile izle diye durtuyor seytan 😊 Izleyen varmi aramizda yorumlariniz alirim, ciktigi anda izleyecegim evden :starving::popcorn:
10 Yanıt
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Selamlar Exl camiasi,

Venom filimini cok uzun zamandir bekliyordum. 1 ay once cikti ve benim tarzim evde rahatca izlemek oldugu icin sabir ediyorum ama hdcam bile izle diye durtuyor seytan 😊 Izleyen varmi aramizda yorumlariniz alirim, ciktigi anda izleyecegim evden :starving::popcorn:

Reis sen nerede bekliyorsun anlamadım. Çıktı zaten.
RanstaMonsta
Sanırım ben hariç herkesin venom hakkında çok fazla bir bilgisi vs. olduğu için onlar filme çok kötü dedi. Benim tek bilgim Örümcek Adam filmindeki sahneleri onları da tam hatırlamıyordum zaten, neyse efenim girdik izledik (bileti alırken bile sinemada çalışan arkadaş çok kötü film dedi) ben gayet beğendim yani güzeldi. Bazı yerler daha iyi olabilirdi tabiki ama bana yetti. Yani diyeceğim o ki çok fazla beklenti içinde olan insanlar hep mutsuz ayrıldı sinemadan.
Melon
Melon ⭐ 15y
@Rebellen nete düzgün versiyonu düştü 2 gün oldu, bilindik film sitelerin de bulabilirsin 1080p şeklin de yayınlandı
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
@Rebellen nete düzgün versiyonu düştü 2 gün oldu, bilindik film sitelerin de bulabilirsin 1080p şeklin de yayınlandı

Link verene +rep, ben niye bulamadim ki. Neyse bir daha bakayim
DrNoBrain
Bende şuan indiriyorum bakalım güzel mi yada kötü mü çıkacak.🍿
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Hayranı olduğum tek süper kahraman filmiydi ta ki Peter Parker değişene kadar 😞

Biz çocukken venom dediğimiz şey uzaydan gelen bir taştan bulaşan virüs gibi birşeydi(çizgi filmde). Şimdi nasıl birşey merak ettim bak^^
DrNoBrain
Demin bitirdim bana göre denilenin aksine güzel sürükleyici sıkmayan bir film olmuş araya birazda komedi de sıkıştırmışlar anladığım kadarıyla çoğunluk bundan hoşlanmamış ve farklı türden birşey beklemiş ama bence eddie ve venomun konuşmaları arada makara yapmaları güzeldi. Bu filmde eski spiderman dan bildiğimiz venomdan çok farklı bir venom var bana sorarsanız kötü değil değişiklik iyidir. Ve Tom Hardy rolünün hakkını vermiş gerçekten iyi iş çıkarmış adam.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: