Icerige atla
Extraloob

Veliaht

· 17 Replies · 2.0K views
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Bildiginiz üzere abim askere gitti ve charlar bana kaldı.ben de abime yakışır bi veliaht olmaya çalışıyorum ve bu çalışmalarımdan birisi de bu 🍺

ps:Abime hayırlı teskereler,herkese iyi oyunlar 👋
17 Replies
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hoyytt abini süppoo adamdı gelince koşa koşa ilk işi aç gibi siteyi açmak olacak ona giderken charını alıp birazcık yardımım dokunduysa ne mutlu bana veliahtı'da canavarmışhoşgeldin kuzum birşeye ihtiyacı olursa abinin ben buradayım pm atman yeterlidir 😘 ❤️
M
MeraclituS ⭐ 19y
tebrikler
Q
Quattro ⭐ 19y
Abisini pek aratmıyacak gibi duruyor. 😁
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Tebrikler, abinin aklı burda kalmayacak gurbet ellerde .. Sağlam kardeş yetiştirmiş 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
cLonny ⭐ 18y
heyt ne ara kestin be onu ben görmedim xD Mehmet iyi çocuktur abisi gibi saygılı ve dürüst ❤️ gz bu arada 😁
PS : akşam pt ye devam edelim, DeseR 92 olacak 😜
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
:) sende tatlı çocukmussun bizim de kardeşimizsin

eyw. 😘
C
Tebrikler
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
heyt ne ara kestin be onu ben görmedim xD Mehmet iyi çocuktur abisi gibi saygılı ve dürüst ❤️ gz bu arada 😁
PS : akşam pt ye devam edelim, DeseR 92 olacak :P

saol erdicigim 😆 sen o ara uyuyodun görmemen dogaldır.

ps:pt aynen devam. 💃 söyledigin vatandası almıcaz bugün .
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Tebrikler, abinin aklı burda kalmayacak gurbet ellerde .. Sağlam kardeş yetiştirmiş 😆

layık olmaya çalışıyoruz.kendisine ve yaptıgı charlara 🍺
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Abisini pek aratmıyacak gibi duruyor. 😁

şimdilik biraz sessiz ve derinden ilerlicez öss sınavım nedeniyle ancak 19 haziran tarihinden sonra şov devam edicek bundan emin olabilirsiniz 😎
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
hoyytt abini süppoo adamdı gelince koşa koşa ilk işi aç gibi siteyi açmak olacak ona giderken charını alıp birazcık yardımım dokunduysa ne mutlu bana veliahtı'da canavarmışhoşgeldin kuzum birşeye ihtiyacı olursa abinin ben buradayım pm atman yeterlidir 😘 ❤️

teşekkürler okan bey 😊 herşey için teşekkürler 😘
T
Tengrİ ⭐ 19y
Saltanat biçimi abiden kardeşe gecmenin örneği sen oyunu boş ver sınav a çalıs abin bahsetti bana hedefin büyükmüş 😄
'
'Saw IV ⭐ 17y
Gratz
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Saltanat biçimi abiden kardeşe gecmenin örneği sen oyunu boş ver sınav a çalıs abin bahsetti bana hedefin büyükmüş :D

çok büyük cihan çok 🍺 çalışmalarım son sürat sürüyo 19 hazirana kadar oyunu sallamıyom zaten sınav en önemlisi inş en iyisini yapıcaz 👍
T
Tengrİ ⭐ 19y
Saltanat biçimi abiden kardeşe gecmenin örneği sen oyunu boş ver sınav a çalıs abin bahsetti bana hedefin büyükmüş :D

çok büyük cihan çok 🍺 çalışmalarım son sürat sürüyo 19 hazirana kadar oyunu sallamıyom zaten sınav en önemlisi inş en iyisini yapıcaz 👍

bendede ole hedef ktü inş hayırlısı olur 🍺
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y

bendede ole hedef ktü inş hayırlısı olur 🍺

izmir 9 eylül benimki de 💃 inş ikisi de olur ❤️

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: