ps:Abime hayırlı teskereler,herkese iyi oyunlar 👋

:) sende tatlı çocukmussun bizim de kardeşimizsin
heyt ne ara kestin be onu ben görmedim xD Mehmet iyi çocuktur abisi gibi saygılı ve dürüst ❤️ gz bu arada 😁
PS : akşam pt ye devam edelim, DeseR 92 olacak :P
Tebrikler, abinin aklı burda kalmayacak gurbet ellerde .. Sağlam kardeş yetiştirmiş 😆
Abisini pek aratmıyacak gibi duruyor. 😁
hoyytt abini süppoo adamdı gelince koşa koşa ilk işi aç gibi siteyi açmak olacak ona giderken charını alıp birazcık yardımım dokunduysa ne mutlu bana veliahtı'da canavarmışhoşgeldin kuzum birşeye ihtiyacı olursa abinin ben buradayım pm atman yeterlidir 😘 ❤️
Saltanat biçimi abiden kardeşe gecmenin örneği sen oyunu boş ver sınav a çalıs abin bahsetti bana hedefin büyükmüş :D
Saltanat biçimi abiden kardeşe gecmenin örneği sen oyunu boş ver sınav a çalıs abin bahsetti bana hedefin büyükmüş :D
çok büyük cihan çok 🍺 çalışmalarım son sürat sürüyo 19 hazirana kadar oyunu sallamıyom zaten sınav en önemlisi inş en iyisini yapıcaz 👍
çok büyük cihan çok 🍺 çalışmalarım son sürat sürüyo 19 hazirana kadar oyunu sallamıyom zaten sınav en önemlisi inş en iyisini yapıcaz 👍
bendede ole hedef ktü inş hayırlısı olur 🍺
Log in to write a reply.
Log In