Icerige atla
Extraloob

Ve Twitter gidiyor...

· 27 Yanıt · 2.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Twitter kablonet kullananlar için gitmiş durumda(ymış.) Yasak doğru ise bütün servis sağlayıcıları 24 saat içerisinde duruma adapte olacak , en geç 48 saat içerisinde twitter erişilemez duruma gelecek.
27 Yanıt
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
http://eekg.tib.gov.tr/

Site hakkında yasaklanma kararı olup olmadığını buradan sorgulatabilirsiniz.
T
tenpanter ⭐ 17y
Bu adam kendini diktatör ilan eder yakında.
Ufck
Ufck ⭐ 16y
yazıklar olsun . kapandı girilmiyor.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
.NET
.NET ⭐ 19y
Twitter kapatıldı. Vatana millete hayırlı olsun. Sizin için yapacak daha çok işimiz var sloganı doğru sanırım. Daha bunun Facebook'u var Instagram'ı var Whatsapp'i var var babam var.
[F New]Solo Gitarist
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Facebook'ta kapatılır yakında diyeceğim ama çok tepki çekerler diye kapatmazlar sanırım.Ayın 25'inde çıkacak kasetlere bir ön hazırlık olarak görüyorum, seçim bittikten sonra açarlar diye düşünüyorum.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
hiçbirinin eksikliğini hissetmem de tabiki sorun olan o değil sorun olan özgürlüğün kısıtlanması,,
Ufck
Ufck ⭐ 16y
benim düşüncem 25 martta internet erişimi kapatılcak türkiyede çünkü iddaa lar çok büyük ve eğer doğru ise gerçekten çok kötü bi durum olur.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
C
Continuum ⭐ 18y
hadi gençler isyan edelim, ukraynadan destek isteyelim
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
ben giriyorum açık hala
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Komediye bak. İrandan beter olacak sonumuz ...
Ufck
Ufck ⭐ 16y
dns dende girilmicek sanırsam 😄
S
seskes ⭐ 19y
proxy kullanırsın grds
Ufck
Ufck ⭐ 16y
melih gökçek ne yapcak ya şimdi :/
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Gitti. Dns haricinde girilemiyor.
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
wifi'de iken dns ayarini 8.8.8.8 yapin girilir, wifisiz girebilmek icinde telefona hotspot shield indirin kurun yine girmeye devam edersiniz, denendi onaylandi 😜
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Fuatavni hesabını bence susturmak için.
R
RoqA ⭐ 17y
Ama ankara konya arası 2 saat
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildi
dns dende girilmicek sanırsam :D

dns den girilmeme ihtimali olsa bile spotflux vs programlarla girilmedik site yok gibi şuan.
A
Avasin ⭐ 17y
Aktif twitter kullanıcısı değilim; lakin özgürlüğü kısıtlayacak her türlü eylemlere ve diktatörlüğe karşı herhangi muhalif bir topluluk istenmiyor. Belli...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: