C Creative OP ⭐ 19y 16 yil once #1 Evet, sonunda Truth'un özel ısrarlarıyla bende WOW ' a başladım 💃 Oyunu kesinlikle başarılı buldum, verdiğiniz paraya değiyormuş gerçekten 😁 İlk uçuşum Çarın son hali 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B BiG BoY ⭐ 18y 16 yil once #2 bencede çok başarılı bir oyun pişman olmazsın. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TwiLighT ⭐ 18y 16 yil once #3 arkadaşlarım da tavsiye ediyorlar, verdiğin paranın hakkını alırsın diyorlar ama yaz tatilini bekliyorum artık ^^ps: hayırlı olsun, bol şans makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leet1 ⭐ 19y 16 yil once (düzenlendi) #4 Hangi serverdasınızPS ; orijinal dvd'n gelsin dahada bağlanırsın ^^bkz benimki =p- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Creative OP ⭐ 19y 16 yil once (düzenlendi) #5 Hangi serverdasınızPS ; orijinal dvd'n gelsin dahada bağlanırsın ^^bkz benimki =p- Resim Silinmiş.Dunemaul 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S screamadle ⭐ 19y 16 yil once #6 Oyuna başlayanlar var ama Jaedenar server'ına gelen yok hiç <.<Buda benim char =) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pro ⭐ 18y 16 yil once #7 Bizim Burada (Baku'de) Orjinal dvdsini satan bi kac yer var ama 10 Euro ve Rusca sizce fiyat uygun mu bide alirsam ingilizceye cevirebilirmiyim ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S screamadle ⭐ 19y 16 yil once #8 Rus Alman ve Ingiliz serverlar var EU versiyonlarda hangi serverda oynarsan o lisan geçerli oluyo, aldığın orjinal dvd ile alakalı birşey değil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dumbmage ⭐ 16y 15 yil once #9 gratz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
furious ⭐ 19y 15 yil once #10 hayırlı olsun.. heralde en güzel grafikli online oyun silkroad 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ArenX ⭐ 16y 15 yil once #11 hayırlı olsun.. heralde en güzel grafikli online oyun silkroad 🤔Grafikleri dışardan sro'ya göre kötü gözükebiliyor ama oynayıp alışınca o güzelliği tadınca çok daha iyi oluyor sana grafikler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil