Icerige atla
Extraloob

Ve sehitlerimizin kanı yerde kalmyıcak!!

· 36 Yanıt · 2.6K görüntüleme
T
Torquel OP ⭐ 19y
Terorle mucadele kurulu bugun toplandı ve kısaca son şu oldu.''Sınır ötesi hareket düzenlemsi için askere yetkiyi verdik''
36 Yanıt
D
Dampyre ⭐ 19y

Terorle mucadele kurulu bugun toplandı ve kısaca son şu oldu.''Sınır ötesi hareket düzenlemsi için askere yetkiyi verdik''

owww süper extraokk
E
extrem ⭐ 19y
hacım baq bu güzel bi haber gerekirse biz ölelim ama çözülsün şu sorun hergün bi türk evladı ölmesin köklerini kazıyalım Twisted Evil
C
Crumby_ ⭐ 19y

hacım baq bu güzel bi haber gerekirse biz ölelim ama çözülsün şu sorun hergün bi türk evladı ölmesin köklerini kazıyalım Twisted Evil

ÇOk doru söledim kankim sölediklerine harfien katılıorum
T

bende katılıyon Evil or Very Mad Evil or Very Mad
E
extrem ⭐ 19y

bende katılıyon Evil or Very Mad Evil or Very Mad

hacım küfürü içinden et siteye etme extraokk
E
extrem ⭐ 19y
yerinde rahat uyu mehmetçik bu vatan seni unutmaz elbet intikamın alınır
-Resim Silinmiş.
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
bu karar coook onceden alınmalıydı işte gec kalmanın zararları teror bir yılandır nerde basını koparırsan kuyrugu orda kalır
nese işte zararın neresinden donulse kar diyecegim o kadar sehit verdik o kadar gozu yaslı aile bıraktılar geride onların Allah binbir belasını verir inşallah
D
dR.NooB ⭐ 19y
Sınır ötesi operasyon olcak sonra nolcak ? bütün teröristler Irak ın ıcınde deılkı.. tamam büyük bir darbe vurulabılır ama zamanında kafası koparılmayan orgut ıcın sımdı ugrasıoruz...Sorunun temelıne ınılmelı Osman Pamukoğlu ya da Yaşar paşaya daha once boyle bı yetkı verselerdı ..
L
Liu ⭐ 19y

bu karar coook onceden alınmalıydı işte gec kalmanın zararları teror bir yılandır nerde basını koparırsan kuyrugu orda kalır
nese işte zararın neresinden donulse kar diyecegim o kadar sehit verdik o kadar gozu yaslı aile bıraktılar geride onların Allah binbir belasını verir inşallah

ewet taaaa 1997 mı 1998 mı ne apo nun surıyeden alınması ıchın bastırıldı zaman alınmalıydı ama alınmadı Mad
D
dR.NooB ⭐ 19y

ewet taaaa 1997 mı 1998 mı ne apo nun surıyeden alınması ıchın bastırıldı zaman alınmalıydı ama alınmadı Mad

ohoo Pkk 40 kişiyken zamanın iktidarı kıçını kıpırdatmadı.. Osman Pamukoğlu dönemınde 400-500 Pkk orgutunun ust duzey yonetıcılerı toplantı yaptıkları MİT tarafından bılınıuyordu Osman Pamukoğluda toplantının olacagaını bılıyordu ama yerını MİT den gelıcek haberden beklyıordu ve Osman Pamukoğluna bilgi verılmıyodu ve Osman Pamukoğlu cılgına dönüyordu.. o zaman hepsini orda imha etsek suan terör harcadığımız parayı doğuyu kalkındırmak ıcın harcardık.. Müthiş şeyler ortaya cıkardı..
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
bencede süper tşk ederiz paylaşım için
Z
Zardock ⭐ 19y
taaaa özal zamanında bunlar turemeye baslamıstı özal bı kac çapulcu dıyıp gecmıstı yılanın basını ufakken ezmessen böyle olur hadi hayırlısı bakalım
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
çok güzel bir söz söledin yılanın başını küçükken eziceksinki böel yapmıcaklar
L
Liu ⭐ 19y

yılanın basını ufakken ezmessen böyle olur hadi hayırlısı bakalım

işte bu bunu yapmadı zal amca goruoruz bu buyuk sozun doğrulugunu şimdi Wink
T
Torquel OP ⭐ 19y
Yaa tabi onların zamanında dogdu bu.Eskiden PKK mı vardı.Apo getirdi bunları
T
Torquel OP ⭐ 19y
Ohh bu forumda osman pamukoglunu bilen biri vaybe
T
Torquel OP ⭐ 19y
Bilmeyen arasın bulsun bu adamı.Türkiyenin en buyuk komutanıdır.5-6 tane ustun basarı madalyası vardır.2001 de emekli oldu o ama galiba.Ne adamdı.Bu büyükanıtı cebinden cıkarrıdı
P
Pennywise ⭐ 19y
ya şu hani terörist mağarasında yazan bir yazı vardı çoğunuz bilir onu bulup buraya yazabilirmisiniz cok güzeldide ben unuttum Very Happy
P
Pennywise ⭐ 19y

ya şu hani terörist mağarasında yazan bir yazı vardı çoğunuz bilir onu bulup buraya yazabilirmisiniz cok güzeldide ben unuttum Very Happy

tamam buldum gerek kalmadı Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: