Terorle mucadele kurulu bugun toplandı ve kısaca son şu oldu.''Sınır ötesi hareket düzenlemsi için askere yetkiyi verdik''
Ve sehitlerimizin kanı yerde kalmyıcak!!
· 36 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
Terorle mucadele kurulu bugun toplandı ve kısaca son şu oldu.''Sınır ötesi hareket düzenlemsi için askere yetkiyi verdik''
owww süper extraokk
hacım baq bu güzel bi haber gerekirse biz ölelim ama çözülsün şu sorun hergün bi türk evladı ölmesin köklerini kazıyalım Twisted Evil
hacım baq bu güzel bi haber gerekirse biz ölelim ama çözülsün şu sorun hergün bi türk evladı ölmesin köklerini kazıyalım Twisted Evil
ÇOk doru söledim kankim sölediklerine harfien katılıorum
T
TurKKillS12
⭐ 19y
bende katılıyon Evil or Very Mad Evil or Very Mad
bende katılıyon Evil or Very Mad Evil or Very Mad
hacım küfürü içinden et siteye etme extraokk
bu karar coook onceden alınmalıydı işte gec kalmanın zararları teror bir yılandır nerde basını koparırsan kuyrugu orda kalır
nese işte zararın neresinden donulse kar diyecegim o kadar sehit verdik o kadar gozu yaslı aile bıraktılar geride onların Allah binbir belasını verir inşallah
nese işte zararın neresinden donulse kar diyecegim o kadar sehit verdik o kadar gozu yaslı aile bıraktılar geride onların Allah binbir belasını verir inşallah
Sınır ötesi operasyon olcak sonra nolcak ? bütün teröristler Irak ın ıcınde deılkı.. tamam büyük bir darbe vurulabılır ama zamanında kafası koparılmayan orgut ıcın sımdı ugrasıoruz...Sorunun temelıne ınılmelı Osman Pamukoğlu ya da Yaşar paşaya daha once boyle bı yetkı verselerdı ..
bu karar coook onceden alınmalıydı işte gec kalmanın zararları teror bir yılandır nerde basını koparırsan kuyrugu orda kalır
ewet taaaa 1997 mı 1998 mı ne apo nun surıyeden alınması ıchın bastırıldı zaman alınmalıydı ama alınmadı Mad
ewet taaaa 1997 mı 1998 mı ne apo nun surıyeden alınması ıchın bastırıldı zaman alınmalıydı ama alınmadı Mad
ohoo Pkk 40 kişiyken zamanın iktidarı kıçını kıpırdatmadı.. Osman Pamukoğlu dönemınde 400-500 Pkk orgutunun ust duzey yonetıcılerı toplantı yaptıkları MİT tarafından bılınıuyordu Osman Pamukoğluda toplantının olacagaını bılıyordu ama yerını MİT den gelıcek haberden beklyıordu ve Osman Pamukoğluna bilgi verılmıyodu ve Osman Pamukoğlu cılgına dönüyordu.. o zaman hepsini orda imha etsek suan terör harcadığımız parayı doğuyu kalkındırmak ıcın harcardık.. Müthiş şeyler ortaya cıkardı..
bencede süper tşk ederiz paylaşım için
taaaa özal zamanında bunlar turemeye baslamıstı özal bı kac çapulcu dıyıp gecmıstı yılanın basını ufakken ezmessen böyle olur hadi hayırlısı bakalım
çok güzel bir söz söledin yılanın başını küçükken eziceksinki böel yapmıcaklar
yılanın basını ufakken ezmessen böyle olur hadi hayırlısı bakalım
işte bu bunu yapmadı zal amca goruoruz bu buyuk sozun doğrulugunu şimdi Wink
Yaa tabi onların zamanında dogdu bu.Eskiden PKK mı vardı.Apo getirdi bunları
Ohh bu forumda osman pamukoglunu bilen biri vaybe
Bilmeyen arasın bulsun bu adamı.Türkiyenin en buyuk komutanıdır.5-6 tane ustun basarı madalyası vardır.2001 de emekli oldu o ama galiba.Ne adamdı.Bu büyükanıtı cebinden cıkarrıdı
ya şu hani terörist mağarasında yazan bir yazı vardı çoğunuz bilir onu bulup buraya yazabilirmisiniz cok güzeldide ben unuttum Very Happy
ya şu hani terörist mağarasında yazan bir yazı vardı çoğunuz bilir onu bulup buraya yazabilirmisiniz cok güzeldide ben unuttum Very Happy
tamam buldum gerek kalmadı Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap