Icerige atla
Extraloob

Ve kazanan...... SİZSİNİZ!

· 8 Yanıt · 1.4K görüntüleme
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
8 Yanıt
S
strean121 ⭐ 19y
hayatta vermem...ordalık goldbot kaynıyo ben oyuna giremiyorum 😜 bu işler böyle sen beni iplemessen ben seni hiç iplemem 💃 💃 💃 💃 💃 💃
R
Rhea ⭐ 19y
hayatta vermem...ordalık goldbot kaynıyo ben oyuna giremiyorum 😜 bu işler böyle sen beni iplemessen ben seni hiç iplemem 💃 💃 💃 💃 💃 💃

Eğer bizim sayemizde kazanırsalar bu oyuncular bize değer veriyor, biz de onlara değer verelim derler ve belki goldbotları kaldırırlar.
S
strean121 ⭐ 19y

Eğer bizim sayemizde kazanırsalar bu oyuncular bize değer veriyor, biz de onlara değer verelim derler ve belki goldbotları kaldırırlar.

çok iyi niyetlisin kardeşim yalnız karşındaki firma joymax ...
R
Rhea ⭐ 19y

çok iyi niyetlisin kardeşim yalnız karşındaki firma joymax ...

Şunu aklınızdan çıkarın yok joymax şöyle yok böyle, her kötünün altında bir iyi yatar.
_
Gözünü para bürümüş biri hic iyilik yapar mı o gelirini bakar
M
MainMagic ⭐ 18y
💃 💃 💃 💃

oy verirsek ayvayı yedik.Ömür boyu goldbotlarla birlikte oynarız.Vermeyinde hatalarını görsünler.Belki goldbotları temizlerler
Bide bedava oyunmuş.Şu oyunu bi kişide para vermeden huzur içinde oynadığını söylesin dişimi kırıcam
T
TuRKs41 ⭐ 18y
2. Kategoride sonuncu olması lazım neresi free to play bunun premium almadan girilse 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: