ufff havaalanı facia olmuş camlar çerçeveler inmiş şaka gibi tam bir kabile hayatı yaşıyoruz alt tarafı almedia sezon bitine kadar 10 gol atacak makara:
hava alanındaki hasar sadece bir tane cam çatladı + oyuncuların bineceği vito'nun camı çatladı e doğal 3k kişi fazla gelir oraya 😜
ps: delirdiğimizin resmidir forza huni!Spoiler
ps2: galaksi şuanda bjk ct arenada süper oldu vallahi formalarıda nasıl parlatmışlar yıldızın hali başka tabi :P
ufff havaalanı facia olmuş camlar çerçeveler inmiş şaka gibi tam bir kabile hayatı yaşıyoruz alt tarafı almedia sezon bitine kadar 10 gol atacak makara:
yarım sezonda 10 gol atarsa 🙏
2011 e damgamızı vuracağız 🤤
fenere 4 gol atsak yeter summer4:
yarım sezonda 10 gol atarsa 🙏
2011 e damgamızı vuracağız 🤤
fenere 4 gol atsak yeter summer4:
yabancı değiliz zaten^^ bkz: 3-4 , 4-2 3-0 vs. ^^
Gelecek senenin takımını kuruyoruz bu sene liderle cok fark var zaten umarım şlye katılacak pozisyonda bitirebiliriz ligi. Asıl beklentim gelecek sene için bu senede dinamoyu eleyip avrupada bir tur daha geçsek başarılı sayarım ben takımı. Kura şanssızlığımız var City gelecek muhtemelen kievi elersek ama asıl hedefimiz kiev olmalı .
Gelecek senenin takımını kuruyoruz bu sene liderle cok fark var zaten umarım şlye katılacak pozisyonda bitirebiliriz ligi. Asıl beklentim gelecek sene için bu senede dinamoyu eleyip avrupada bir tur daha geçsek başarılı sayarım ben takımı. Kura şanssızlığımız var City gelecek muhtemelen kievi elersek ama asıl hedefimiz kiev olmalı .
ciddi sakatlanmalar olmadan bu seneyi atlatmamız gerek .
sadece sakatlık olsa iyi " TABATA " yı oynatması hata :D
ŞL'de iş yapamayız Hamja ben bu kadroyla Uefa'ya gitmek istiyorum :P
Zaten şimdi ŞL ye alan kim bro ahaha 😜 😁 Seneye daha çok var relax 😈
Zaten şimdi ŞL ye alan kim bro ahaha 😜 😁 Seneye daha çok var relax 😈
ya şimdi bu 3 adam kiev maçında yok mu :(
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap