Icerige atla
Extraloob

Ve Argos Açılıyor.

· 29 Yanıt · 5.6K görüntüleme
X
Xperyon OP ⭐ 15y

Hayırlı olsun...
29 Yanıt
X
Xperyon OP ⭐ 15y
+ Hunter Cave SP questteki sorunda kalkıyor 😊 Tek Üzücü Haber 6 Saat Check olması 😞
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
inş benim çarın kasaya girince dc yeme olayınıda çözerler :S
K
K_751 ⭐ 19y
4 saate düştü check
K
K_751 ⭐ 19y
oyun sabah kacta kapanıyor bilgisi olan?
S
StyLe0nEmX ⭐ 17y
oyunun kaçta kapandğı deil ama saat kaçta açılcağını bilen biri burdan söylesn site girişte "Bakım İçin Öngörülen Süre : 13:00 ~ 17:00" diyor ama hangi saate göre ? sabah 6 dan beri böyle bu :S ve saat şu an 10:41

Forum Saati Yanlış bakmayn oraya summer3: summer3:
A
Apt ⭐ 18y
akşam 5 te açılcak işte 😜
Depresyonlara girmeyin hemen şaka 😆
Rev6 da 2 saat sonra yani öğleden sonra 1 de açılacağı yazıyor.Joymaxın kendi sitesi ise 11.00 da açılacakmış.
Birde server UK olarak gözüküyor,yani ingiltere serverı.Acaba bu dengesizler serverımı ingiltereden açıcak yoksa oradan adam çekmek için reklam amaçlımı yapıyor bilmiyorum.
T
TuBy ⭐ 19y
sadece bayrak eklenicek demiş
A
Apt ⭐ 18y
Niye ekliyolar zaten sorun orada.MalazgirtTR açtılar onada türk bayrağı koysalardı ya,bide göstere göstere TR yazdılar sonuna 🙄
Oyuna yeni başlayan adamın o bayraktan anladığı şey serverın ingilterede olduğudur,haliyle avrupadaki adamda ping daha düşük olacağı için orayı seçecektir,adamı yanıltmaktan başka birşey gelmiyor aklıma,tam davalık şirket yaaa 😁
M
MicroEx ⭐ 19y
Argos açılıyor hayırlı olsun demişsinde bu kesin bilginin kaynagı nedir merak ettim ☕
2
212 ⭐ 19y
1 Saat 40 DK Saat Sonra serverlar acılcak :/
_
_OceaN_ ⭐ 17y
Argos açılıyor hayırlı olsun demişsinde bu kesin bilginin kaynagı nedir merak ettim ☕

M
MicroEx ⭐ 19y

Hah böyle kanıtlı gösterin canımı yiyin yeni uyandımda site kapalı bakamadım 😜

Ah Cihan gene haklı çıktı 🤤
T
TheDecoy ⭐ 15y
Niye ekliyolar zaten sorun orada.MalazgirtTR açtılar onada türk bayrağı koysalardı ya,bide göstere göstere TR yazdılar sonuna 🙄
Oyuna yeni başlayan adamın o bayraktan anladığı şey serverın ingilterede olduğudur,haliyle avrupadaki adamda ping daha düşük olacağı için orayı seçecektir,adamı yanıltmaktan başka birşey gelmiyor aklıma,tam davalık şirket yaaa 😁

Koskoca şirketin senin gibi çocukca düşündüğünümü sanıyorsun ?
2
212 ⭐ 19y
Son 20DK ! Biz Geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
2
212 ⭐ 19y
Silkroadın Facebook Resmi Yapılan acıklamada %200 Exp Fazla Olucakmış 1 ay

Race at high speeds on the new Argos server! Enjoy a month-long 200% EXP boost in the new server while taking on a challenge to level up for a chance to win 11th grade weapons! Also, watch out for a GM event to welcome you in our new European server!
C
Cynosure ⭐ 19y
saol arkadaşmm
X
Xperyon OP ⭐ 15y
Argos check yicek arkadaşlar..Buglar ve lag yüzünden gm ileti geçti demin..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: