önce ölü pkk lılara şehit demeleri ardından türkiyeye teslim ol dercesine çağrıları, pkk yı terör örgütü saymayışlarıyla canımıza tak dedirten DTP örgütü aleykine imza topluyoruz umarım bu forumda imza yerine sizde sayıyı devam ettirerek bize destek olun
-Resim Silinmiş.
vatan hainleri PKK nın insan kılığı
· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
1
köpekler ortadaki itin apoyla çekilmiş resmi var ve bizimkiler hala mecliste tutuyo itleri Evil or Very Mad
köpekler ortadaki itin apoyla çekilmiş resmi var ve bizimkiler hala emcliste tutuyo itleri Evil or Very Mad
2 olarak sayalım Twisted Evil
Ben o resimdeki şahsiyetleri tanımıyorum önemsemiyorum hiçe sayıyorum Türkiye Cumhuriyetinde yaşayıpta T.C. kimliği taşıyıpta türkiyw Cumhuriyetinin ekmeğini yeyipte içtiyatlarını karşılayıpta hainlik edenin ALLAH belayı başından eksik etmesin.
Bunlar kansız soysuzlar böylede kişilik arayışı içerisindeler kendilerini isimlendiremeyen kiminin önemsemediği bir köpek kadar değerleri yok köpekler sahibine asla ihanet etmezler Exclamation Exclamation Exclamation
Bunlar kansız soysuzlar böylede kişilik arayışı içerisindeler kendilerini isimlendiremeyen kiminin önemsemediği bir köpek kadar değerleri yok köpekler sahibine asla ihanet etmezler Exclamation Exclamation Exclamation
3
3
4
5
TÜRKİYE TÜRKTÜR TÜRK KALACAK 6
08
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
.......................
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
.......................
suan o resımde yok ama bılırsınız gecen aksam haberleerde toplantılarını gosterdı adam nasıl konusurken dıslerı azından fırladı ama aklıma geldımı guluom ıt soyu hepsıı Mr. Green
suan o resımde yok ama bılırsınız gecen aksam haberleerde toplantılarını gosterdı adam nasıl konusurken dıslerı azından fırladı ama aklıma geldımı guluom ıt soyu hepsıı Mr. Green
Very Happy hacım resmi bull koyda bizde görelim Very Happy
resim degil hacı dun aksam ana haber bultenınde gosterdıler adam konusurken dıslerı azından fırlıyodu
resim degil hacı dun aksam ana haber bultenınde gosterdıler adam konusurken dıslerı azından fırlıyodu
Very Happy inş boğazına kaçarda ölür gırtlağına yumruğu bi koycan bipppp çocuğunun Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap