Icerige atla
Extraloob

Vatan böyle kazanıldı - Böyle kaybediliyor !

· 39 Yanıt · 14K görüntüleme
H
HnTRue OP ⭐ 18y

39 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
😈 😈 🙄
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Yazık..
Special thx to Flexi
M
Saçma olmuş, emocu kızları örnek vereceklerine emocu erkekleri verselermiş bari, veyahut o zamanın Türk Kızı ile günümüz Türk kızının kıyaslamasını yapsalarmış.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Saçma olmuş, emocu kızları örnek vereceklerine emocu erkekleri verselermiş bari, veyahut o zamanın Türk Kızı ile günümüz Türk kızının kıyaslamasını yapsalarmış.

Aynen, bende bir bağlantı kuramadım ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
H
HnTRue OP ⭐ 18y

Seninde dediğin gibi o sadece bir örnek.
J
Journalist ⭐ 19y
Aşırı derece de saçma.fb'de paso paylaşılıyor sinir oluyorum.bir kere kültürel değerler dinamiktir değişim gösterir,ayrıca kim biliyor ki o emo adı verilen insanların bir savaş esnasında canını ortaya koymayacağını ?
M
ayrıca kim biliyor ki o emo adı verilen insanların bir savaş esnasında canını ortaya koymayacağını ?

mantıklı 🙄
X
Xanthos ⭐ 19y
iman ile paranın kimde olduğu dışardan belli olmaz.
S
shneZee ⭐ 18y

🤝
S
SnowFlake ⭐ 18y
Onlar bir resimle vatan haini olmayacağı gibi, biz de burda onları kötüleyerek vatansever veya halk kahramanı olmuyoruz. Daha farklı uğraşlar edinin 😴
I
Çok doğru bi saptama olmuş. 👍
J
jVardin ⭐ 18y
Kız ve Erkek farketmez bence. Türkiye gidiyor..
bir tane daha ATATÜRK , lazım.. Ama Atatürk yolunda giden nice insanlar katledildi.

Bknz : Muhsin YAZICIOĞLU , vefatına en çok üzüldüğüm insanlardan biri.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

solda ki resim toplatıldı ve fake bir resim olduğu ispatlandı 🕵️
J
fake make o yıllardaki askerlerimizin ne kadar sefaletler içinde savaştığını biliyoruz bu resimde onun bir simgesidir.Ayrıca kültürel özellikler ülkemizi ırkımızı temsil eder ve asırlarca devam eder dinamik ergonamik falan değildir çağdaş yaşama ayak uydurabilirsin ama toplumunu temsil edecek nitelikte yaparak,öyle maymuna dönerek değil bu ve bunlar gibi insanlar Türk toplumunun yüz karasıdır hepsini kınıyorum ve insan olmaya çağırıyorum.
A
Avasin ⭐ 17y

aynen
A
ALpique ⭐ 17y
Onlar bir resimle vatan haini olmayacağı gibi, biz de burda onları kötüleyerek vatansever veya halk kahramanı olmuyoruz. Daha farklı uğraşlar edinin 😴

+1905 ablacım nese: nese:
N
northstar1 ⭐ 19y

🍺
V
volkanka ⭐ 17y
bir tane daha ATATÜRK , lazım.. Ama Atatürk yolunda giden nice insanlar katledildi.

Senin en çok üzüldüğün benim en çok sevindiğim 😉
.NET
.NET ⭐ 19y

Atatürk ihtiyacı olduğu zaman benden yenisi gelecek dememiş, Türkiye Cumhuriyeti'ni gençliğe emanet etmiş. Gençliğe hitabeye göz gezdirirsen anlarsın
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: