Icerige atla
Extraloob

Varan 1 --->>PokerFace<<---

· 29 Yanıt · 2.7K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
F
F34RL3SS ⭐ 19y
offf, bu kapagı elinde tutsun o kendini kral sanan şahsiyet 😄
N
Narcisse OP ⭐ 19y
offf, bu kapagı elinde tutsun o kendini kral sanan şahsiyet :D

kanka kemal sunalın bi filmi wardı hatırlarsan çöpcüler kralı diye kendi kral sanan şahsiyete bu swdeki çöpleri bile toplatmaycam 😈
F
F34RL3SS ⭐ 19y

kanka kemal sunalın bi filmi wardı hatırlarsan çöpcüler kralı diye kendi kral sanan şahsiyete bu swdeki çöpleri bile toplatmaycam 😈

1. tekil şahıs yerine oraya istersen 1. çoğul şahıs koyalım 😉 👴
N
Narcisse OP ⭐ 19y

1. tekil şahıs yerine oraya istersen 1. çoğul şahıs koyalım 😉 👴

daral: unutmuşum k.bakma ama bence satar o charı çok bile kastı 😜 bu noob hakkında konuşmaya degmez konuştukça bişey sanar şimdi kendini
I
Charın ilerde çok güzel olucak full farm novalarında devamı gelirse süper olur.Ayrıca axe bana kalırsa 2h sworddan bile daha güzel çoğu kişiye az vuruyomuş gibi gözükebilir ama full farm axe i olan butun oyunda en fazala 20 kişi vardır ayrıca combo nedeniylede az vuruyo olarak gözükür bence full warrior / cleric çok canlar yakarsın .
N
Narcisse OP ⭐ 19y
Charın ilerde çok güzel olucak full farm novalarında devamı gelirse süper olur.Ayrıca axe bana kalırsa 2h sworddan bile daha güzel çoğu kişiye az vuruyomuş gibi gözükebilir ama full farm axe i olan butun oyunda en fazala 20 kişi vardır ayrıca combo nedeniylede az vuruyo olarak gözükür bence full warrior / cleric çok canlar yakarsın .

2h ile shieldide aileye katmayı düşünüyorum tabi hayırlısı bakıcaz
M
mesut_xD ⭐ 18y
Tebrikler güle güle kullan dön dön warriora dön (;.
ps:Grant nameni beğendim (Y). ❤️ 😘
E
EliteTurk ⭐ 18y
Seal Of Nova ,Seal Of Sox lar kadar zor çıkmıyor sanırım umarım banada düşer bi tane. pray:
N
Narcisse OP ⭐ 19y
Tebrikler güle güle kullan dön dön warriora dön (;.
ps:Grant nameni beğendim (Y). ❤️ 😘

bnde cok seviyorm 😄
Seal Of Nova ,Seal Of Sox lar kadar zor çıkmıyor sanırım umarım banada düşer bi tane. pray:

evet kolay cıkıyor umarım sanada cıkar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: