offf, bu kapagı elinde tutsun o kendini kral sanan şahsiyet 😄
Varan 1 --->>PokerFace<<---
· 29 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
offf, bu kapagı elinde tutsun o kendini kral sanan şahsiyet :D
kanka kemal sunalın bi filmi wardı hatırlarsan çöpcüler kralı diye kendi kral sanan şahsiyete bu swdeki çöpleri bile toplatmaycam 😈
kanka kemal sunalın bi filmi wardı hatırlarsan çöpcüler kralı diye kendi kral sanan şahsiyete bu swdeki çöpleri bile toplatmaycam 😈
1. tekil şahıs yerine oraya istersen 1. çoğul şahıs koyalım 😉 👴
1. tekil şahıs yerine oraya istersen 1. çoğul şahıs koyalım 😉 👴
daral: unutmuşum k.bakma ama bence satar o charı çok bile kastı 😜 bu noob hakkında konuşmaya degmez konuştukça bişey sanar şimdi kendini
I
I3LooDy_NuKe
⭐ 18y
Charın ilerde çok güzel olucak full farm novalarında devamı gelirse süper olur.Ayrıca axe bana kalırsa 2h sworddan bile daha güzel çoğu kişiye az vuruyomuş gibi gözükebilir ama full farm axe i olan butun oyunda en fazala 20 kişi vardır ayrıca combo nedeniylede az vuruyo olarak gözükür bence full warrior / cleric çok canlar yakarsın .
Charın ilerde çok güzel olucak full farm novalarında devamı gelirse süper olur.Ayrıca axe bana kalırsa 2h sworddan bile daha güzel çoğu kişiye az vuruyomuş gibi gözükebilir ama full farm axe i olan butun oyunda en fazala 20 kişi vardır ayrıca combo nedeniylede az vuruyo olarak gözükür bence full warrior / cleric çok canlar yakarsın .
2h ile shieldide aileye katmayı düşünüyorum tabi hayırlısı bakıcaz
Tebrikler güle güle kullan dön dön warriora dön (;.
ps:Grant nameni beğendim (Y). ❤️ 😘
Seal Of Nova ,Seal Of Sox lar kadar zor çıkmıyor sanırım umarım banada düşer bi tane. pray:
Tebrikler güle güle kullan dön dön warriora dön (;.
bnde cok seviyorm 😄
Seal Of Nova ,Seal Of Sox lar kadar zor çıkmıyor sanırım umarım banada düşer bi tane. pray:
evet kolay cıkıyor umarım sanada cıkar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap