Icerige atla
Extraloob

Var Mı Bole Bi SS [ kendim cektim die demiyorum 10 numara ]

· 30 Yanıt · 2.2K görüntüleme
T
The_Crims OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Yorumlar .. oldie
30 Yanıt
C
CapsLock ⭐ 19y
sp kopmuş gidio 😄 😄 😄
T
The_Crims OP ⭐ 19y
sp kopmuş gidio 😄 😄 :D

90 icin 😄 aslında suanda 80 olsam acarım skilleride full farm olurumda 90 yaktı beni 🎅
T
ThaM1Phicm ⭐ 19y
Oneee 😄 497k sp mı görüyorm orda:D 😱 😱
SS de guzelmıiş
T
The_Crims OP ⭐ 19y
Oneee 😄 497k sp mı görüyorm orda:D 😱 😱
SS de guzelmıiş

saol ss yi begendigine sevindim

bide o sp yi kasana kadar neler cektigimi bi ben bide Allah biilir bladerla farm cok zor ya bitiriyo adamı 😄
R
Romeo_ ⭐ 19y
Nice...) charı satsan ne kadara satarsın
T
The_Crims OP ⭐ 19y
bilmem ki .. satıs ilanı verdim ama kaldırcam 90 geliyor ya 85 yatır 90 batır cok shekil bisi ya 4 ker ebatırıyo 😄 90 da satacam zevkini aldıktan sonra :?!!!
N
Narcisse ⭐ 19y
resmi boş wer sp superrrrrr
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
resmi boş wer sp superrrrrr

Hakkatende Öle :?!!!
T
TripMaster ⭐ 19y
dürüst olmak gerekirse ss den hiç bişi anlamadım 10 numara demişşin ama..sp iyi bir tek gercenten
A
Aleral ⭐ 18y
ohaaaa falan oldum yani o ne la 50k sını bana verirmisin çok lazımda 😈
T
The_Crims OP ⭐ 19y

tabiki 50k sp =50.000 sp yapar bu da sana x=y dersek 2x.3yden sana 500m e patlar 😄
A
Aleral ⭐ 18y

tabiki 50k sp =50.000 sp yapar bu da sana x=y dersek 2x.3yden sana 500m e patlar :D

ohaa vazgeçtim 😄
M
minotauros ⭐ 19y
ne kadar sürdü bu sp yi yapmak
T
The_Crims OP ⭐ 19y
ne kadar sürdü bu sp yi yapmak

saymadım ama baya bi surdu charı duzeltmek + 0 bide 78 e gapla kastım blade ile yani anlıcagınız blade ile farm zor
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
ohaness fotoyu bırk sen sadece sp yi çek koy o daha iyi 😊 arkadaşın eski çarı 😆 tuncay_10
T
The_Crims OP ⭐ 19y
ohaness fotoyu bırk sen sadece sp yi çek koy o daha iyi 😊 arkadaşın eski çarı 😆 tuncay_10

onceki halinden eser kalmadı nerdeyse 😄 (bi nicki :P)
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
evet onlar ilk çarlarımız dı hepimiz birlikte açmıştık berbat nickler koymuştuk 😞 birininki sabri_55 biri tuncay_10 benimkide MACIRKIZ dı 😊
T
The_Crims OP ⭐ 19y
evet onlar ilk çarlarımız dı hepimiz birlikte açmıştık berbat nickler koymuştuk 😞 birininki sabri_55 biri tuncay_10 benimkide MACIRKIZ dı :)

😄 😄 MACIRKIZ :D:D:D Suanki guildimdede HIRCIN_KIZ var 😄 ama gercekten guzel guilde tek bir argo bile yok 20+ yas zaten sorun olmuyo
R
Romeo_ ⭐ 19y
bilmem ki .. satıs ilanı verdim ama kaldırcam 90 geliyor ya 85 yatır 90 batır cok shekil bisi ya 4 ker ebatırıyo 😄 90 da satacam zevkini aldıktan sonra :?!!!

Ok

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: