- Resim Silinmiş.
Yorumlar .. oldie
Var Mı Bole Bi SS [ kendim cektim die demiyorum 10 numara ]
· 30 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
30 Yanıt
sp kopmuş gidio 😄 😄 😄
sp kopmuş gidio 😄 😄 :D
90 icin 😄 aslında suanda 80 olsam acarım skilleride full farm olurumda 90 yaktı beni 🎅
T
ThaM1Phicm
⭐ 19y
Oneee 😄 497k sp mı görüyorm orda:D 😱 😱
SS de guzelmıiş
SS de guzelmıiş
Oneee 😄 497k sp mı görüyorm orda:D 😱 😱
SS de guzelmıiş
saol ss yi begendigine sevindim
bide o sp yi kasana kadar neler cektigimi bi ben bide Allah biilir bladerla farm cok zor ya bitiriyo adamı 😄
Nice...) charı satsan ne kadara satarsın
bilmem ki .. satıs ilanı verdim ama kaldırcam 90 geliyor ya 85 yatır 90 batır cok shekil bisi ya 4 ker ebatırıyo 😄 90 da satacam zevkini aldıktan sonra :?!!!
resmi boş wer sp superrrrrr
resmi boş wer sp superrrrrr
Hakkatende Öle :?!!!
T
TripMaster
⭐ 19y
dürüst olmak gerekirse ss den hiç bişi anlamadım 10 numara demişşin ama..sp iyi bir tek gercenten
ohaaaa falan oldum yani o ne la 50k sını bana verirmisin çok lazımda 😈
tabiki 50k sp =50.000 sp yapar bu da sana x=y dersek 2x.3yden sana 500m e patlar 😄
tabiki 50k sp =50.000 sp yapar bu da sana x=y dersek 2x.3yden sana 500m e patlar :D
ohaa vazgeçtim 😄
M
minotauros
⭐ 19y
ne kadar sürdü bu sp yi yapmak
ne kadar sürdü bu sp yi yapmak
saymadım ama baya bi surdu charı duzeltmek + 0 bide 78 e gapla kastım blade ile yani anlıcagınız blade ile farm zor
ohaness fotoyu bırk sen sadece sp yi çek koy o daha iyi 😊 arkadaşın eski çarı 😆 tuncay_10
ohaness fotoyu bırk sen sadece sp yi çek koy o daha iyi 😊 arkadaşın eski çarı 😆 tuncay_10
onceki halinden eser kalmadı nerdeyse 😄 (bi nicki :P)
evet onlar ilk çarlarımız dı hepimiz birlikte açmıştık berbat nickler koymuştuk 😞 birininki sabri_55 biri tuncay_10 benimkide MACIRKIZ dı 😊
evet onlar ilk çarlarımız dı hepimiz birlikte açmıştık berbat nickler koymuştuk 😞 birininki sabri_55 biri tuncay_10 benimkide MACIRKIZ dı :)
😄 😄 MACIRKIZ :D:D:D Suanki guildimdede HIRCIN_KIZ var 😄 ama gercekten guzel guilde tek bir argo bile yok 20+ yas zaten sorun olmuyo
bilmem ki .. satıs ilanı verdim ama kaldırcam 90 geliyor ya 85 yatır 90 batır cok shekil bisi ya 4 ker ebatırıyo 😄 90 da satacam zevkini aldıktan sonra :?!!!
Ok
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap