Eğlenceli savaştı sizde izlerken sıkılmassınız umarım son video'm temmuza kadar oyuna ara veriyorum iyi seyirler 🍺
VampireTouch Guild Hotan FW Savunma :) ( Last Video )
· 7 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
tebrıkler kardesım. sıkılmadan fw videosu izlediğim nadir videolardan biri.emeğine sağlık.

linkin park'ın modası 90cap ile birlikte bitti sanıyordum 😊
o zamanlar herkez linkin koyuyordu videolarına ^^
güzel FW olmuş Tbrkler Vidyoda Güzel:) ama bizde cok güzel savunmusuz sizinkıler kalbe kadar gelmısler sol towerda bırakmadk adamları 😊 saturnde... birde bir sorum olacak bende vidyo cekıyorm ama 4dk lık bir vıdyo 1,3 gb tutuyor bu normal mi ayarlar default modunda iken??
H
HollowDalton
⭐ 18y
Evet ya çok güzel savaştı artık her 2 haftada bir Fwdeyim...bende EXorsIST guildindeyim.
Hep kapıları açtık kalbe kadar getirdik ama kalpte hiç bişey yapamadılar %25 %35 gibi bi hpsini aldılar zaten sonrası yerdeler son 20 dakka oturduk resmen biz.
güzel FW olmuş Tbrkler Vidyoda Güzel:) ama bizde cok güzel savunmusuz sizinkıler kalbe kadar gelmısler sol towerda bırakmadk adamları 😊 saturnde... birde bir sorum olacak bende vidyo cekıyorm ama 4dk lık bir vıdyo 1,3 gb tutuyor bu normal mi ayarlar default modunda iken??
Hep kapıları açtık kalbe kadar getirdik ama kalpte hiç bişey yapamadılar %25 %35 gibi bi hpsini aldılar zaten sonrası yerdeler son 20 dakka oturduk resmen biz.
bu ne diyor la
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap