Icerige atla
Extraloob

uzayda 7 saat yürüdüler

· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme
C
Caprice OP ⭐ 19y
Uluslararası Uzay İstasyonu (UUİ) astronotları uzayda 7 saat yürüdüler.

Uluslararası Uzay İstasyonu (UUİ) astronotlarının, enerji üretimini engelleyen iki bozuk mekanizmayı incelemek üzere çıktığı uzay yürüyüşü son erdi.
12203-uzay-1.jpg
NASA'dan yapılan açıklamada, Amerikalı astronotlar Peggy Whitson ve Daniel Tani'nin yaklaşık 7 saat süren uzay yürüyüşünün sona erdiği belirtildi.

Açıklamada, uzay yürüyüşüne istasyonun sağ tarafındaki solar kanatlarını güneşe döndürmeye yarayan ve 8 Aralık'ta bozulan mekanizmayı inceleyerek başladıkları ve anormal bir şeye rastlamadıkları belirtilirken, çok sayıda fotoğraf çekip Houston'daki kontrol merkezine ilettikleri kaydedildi.

Astronotların bugünkü görevi, UUİ'de yapılan 100. uzay yürüyüşü olarak tarihe geçti.
Dosyalar (1)
10 Yanıt
T
7 saat Shocked
Gerçekten zor iş uzayda 7 saat
O
Old School ⭐ 19y
Benim ayaklarım ağrırdı Mr. Green
R
ReAcTiVe ⭐ 19y

yer çekimi olmadığından yorgunluk hissetmezler
C
Caprice OP ⭐ 19y

Mr. Green
O
Old School ⭐ 19y

Oh ne iyi ama bende bahane bol ozaman yorulmassam canım sıkılır boşluğa bakmaktan Laughing
R
ReAcTiVe ⭐ 19y

Oh ne iyi ama bende bahane bol ozaman yorulmassam canım sıkılır boşluğa bakmaktan Laughing

yıldızları say canın sıkılmaz Mr. Green
L
Biz Düz Yolda Yürüyemiyoruz 7 saat adamlar uzayda yürüyo Helal olsun. Mr. Green extrabeer
R
ReAcTiVe ⭐ 19y

Biz Düz Yolda Yürüyemiyoruz 7 saat adamlar uzayda yürüyo Helal olsun. Mr. Green extrabeer

uzayda bizdeki gibi kaldırım taşları yokki Mr. Green
O
Old School ⭐ 19y

uzayda bizdeki gibi kaldırım taşları yokki Mr. Green

Yakında onuda koyarlar..Bu arada yıldızları sayarsın demişsin bak o olur Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: