Gençleri metamfetamin adlı uyuşturucuya karşı uyarmak için düzenlenen reklam kampanyası, kimileri için "gerçekleri yansıtmaktan uzak" kaldı.
"15 papele seks yapmak normal değildir. Ama metamfetamin kullanırken normaldir"
- Resim Silinmiş.
Reklam kampanyası çok çarpıcı görünse de, bir fotoğrafçı, metamfetaminin gerçek insanların yaşamındaki etkilerini görüntülemeye karar verdi.
"Bir arkadaşı ölüme terketmek normal değildir. Ama metamfetamin kullanırken normaldir."
- Resim Silinmiş.
İşte reklam kampanyasında hazırlanan 15 afiş:
"İçerideki böcekleri çıkarmak için derinizi deşmek normal değildir. Ama metamfetamin kullanırken normaldir."
- Resim Silinmiş.
"Para için yaşlı bir adamı dövmek normal değildir. Ama metamfetamin kullanırken normaldir."
- Resim Silinmiş.
"Arkadaşlarımla herşeyi paylaşırız. Şimdi hepatit ve HIV virüslerini de paylaşıyoruz"
- Resim Silinmiş.
"Annem, ona asla zarar vermeyeceğimi bilir. Ama sonra önüme çıktı..."
- Resim Silinmiş.
"Kızarkadaşım benim için herşeyi yapar. Ben de vücudunu satmasını sağladım"
- Resim Silinmiş.
"Kardeşim hep beni örnek alır. Onu bir bağımlı yaptıktan sonra bile"
- Resim Silinmiş.
"Dişinize bulaşmış ruj lekesi için bir daha endişelenmeniz gerekmeyecek."
- Resim Silinmiş.
"Gerçekte, metamfetamin kullanmak 'takılmayı' kolaylaştırmaz"
- Resim Silinmiş.
"Yara kabukları, halusinasyonlar ve vücutta lekeler. Sonra işler daha da kötüye gider"
- Resim Silinmiş.
"Kimse burada uyanacağını düşünmez. Metamfetamin bunu değiştirir."
- Resim Silinmiş.
"Kimse burada 'romantik' bir gece geçireceğini düşünmez. Metamfetamin bunu değiştirir"
- Resim Silinmiş.
"Kimse kendi derisini yüzmeye çalışabileceğini düşünmez. Metamfetamin bunu değiştirir"
- Resim Silinmiş.
"Kimse bekaretini burada kaybedeceğini düşünmez. Metamfetamin bunu değiştirir"
- Resim Silinmiş.
Uyuşturucu ile mahvolan hayatlar...
· 6 Yanıt · 4.2K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
bu metanfetamin meretini sudafed diye efedrin içeren bir ilaçtan yapıyorlar..
Nası içiyolar bu zıkkımı acaba o şekile girmeye değer mi :?
ufff reklam kampanyası manyak olmuş bizlere bunları görme imkanı verdiğin için çok teşekkür ederim güzel olmuş.
Müthiş paylaşımların var.Bu da çok güzel eline sağlık.
Keşke bu uyuşturucu olmasa...
Keşke bu uyuşturucu olmasa...
Teşekkür ederim hepinize.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Para İle KRALLIKTANSA Emek Ile Hukum Surebiliceginiz Serwer BELLONA DA 130 LW ÜSTÜ CHAR ALINIR GOLD ILE S DEVIL FLAG JOB 120 LW SP Sİ FAZLA OYUN ICI GOLD ILE ALINIR PM ATIN BEYLER 05 37 596 8510 BU NUMARADAN 91 bow ile 4. tg 93 wizz ile 9. tg (vidyo) +300 Player ile Gececegimiz 80 ile 100 cap arası server arıy köpek ile kasma ve skiller ile ilgili 2 soru !!!!!!!!!!!!!!!