Icerige atla
Extraloob

Uyurkene... zZzZz :D

· 37 Yanıt · 2.6K görüntüleme
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y
Uyurkene sizi arı ısırsa uyanıp arıyı öldürür müsünüz yoksa uykunuza devam mı edersiniz? 😜 😁
37 Yanıt
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y
Benim uykuma bağlı acaip uykum varsa zaten uyanmam bile 😜
S
Streetwise ⭐ 19y
Bir insanın uyurken canı acısa,kalkar ne gibi bir cismin kendine zarar verdiğine bakar,eğer zarar veren varlık sinek,arı vs. bunlardan biri ise icabına bakar tekrar uyur.Tabi herkes uyur diye bir somut kavram yok,kimileri uykusu bölününce uyuyamıyor...
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y
Bir insanın uyurken canı acısa,kalkar ne gibi bir cismin kendine zarar verdiğine bakar,eğer zarar veren varlık sinek,arı vs. bunlardan biri ise icabına bakar tekrar uyur.Tabi herkes uyur diye bir somut kavram yok,kimileri uykusu bölününce uyuyamıyor...

Evet bu doğru ben değilide annem,babam böyle bi gıdım ses olsun uyanırlar ve zor uyurlar.
T
TitusPullo ⭐ 19y
Hacım arı diyosun. Arı soksa uykunda devam falan edemezsin kalkar ağrısını dindirmek için birşeyler yapmaya çalışırsın. Hadi sivri sinek desen neyse. Kalkar öldürürsün bir daha ıssırmasın diye 😜
A
AllStAr ⭐ 19y
Kalkıp ödürürüm 😈
B
bahrey ⭐ 19y
uykuya devam ZzZ...
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y
Hacım arı diyosun. Arı soksa uykunda devam falan edemezsin kalkar ağrısını dindirmek için birşeyler yapmaya çalışırsın. Hadi sivri sinek desen neyse. Kalkar öldürürsün bir daha ıssırmasın diye :P

Vallah abi hiç başıma gelmedi uyurken ama çok uykum varsa gerçekten aldırmam gibime geliyor. 😆 😜
T
TitusPullo ⭐ 19y
Seni bi arı soksunda o zaman görürüm değil uyku acıyı dindirmek için düz duvara tırmanırsın 😜
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y
Seni bi arı soksunda o zaman görürüm değil uyku acıyı dindirmek için düz duvara tırmanırsın :P

😁 😁 Sadece smile ile geçiniyorum yorum yok. 😁 😁
D
dR.NooB ⭐ 19y
Kalkar arının kafasına vururum :x
I
ironEyE ⭐ 18y
arı soksa kalkar gebertirim

sivri sinekse ztn hissetmiyom uyanmam bile 😁
T
Torquel ⭐ 19y
Küçükken oyuna dalıp arının ısırdığını hissetmediğim çok oldu.O zamanlar en büyük zevkim oyundu,şimdi bu forumda sölemem uygun olan 😄 en büyük zevkim uyku.Hiç keyfimi bozmazdım valla.
C
carlos ⭐ 19y
Uyku Halin de Ne olacağı belli olmaz valla 😈
T
TheOne ⭐ 19y
die!!!
C
Caprice ⭐ 19y
Arı zaten soktuktan sonra ölür,onun 1 kere sokma şansı var kalkıp öldürmene gerek yok sokunca ölüyor zaten 😜
A
Aleral ⭐ 18y
Beni sinek sokamaz bir kaç ay önce basit bir çözümünü buldum 😊

Arıya gelince arı beni sokamaz yemez ben onu sokarım 😁
B
Pek uyumuyorum ki çok az uyuyorum kapı pencere heryerr kapalı oluyo arının beni sokması çok zor ^^
C
Caprice ⭐ 19y
Pek uyumuyorum ki çok az uyuyorum kapı pencere heryerr kapalı oluyo arının beni sokması çok zor ^^

zokarmı zokar 😁
T
TheOne ⭐ 19y
Beni sinek sokamaz bir kaç ay önce basit bir çözümünü buldum 😊

Arıya gelince arı beni sokamaz yemez ben onu sokarım 😁

çözüm nedir bu arada arı ölürse ölsün ben onu çiğnerim
zaten arı sokturmam yada sokamaz muhabbetini geçiniz zaten arı savunmak için sokar o parazit değildir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: