Icerige atla
Extraloob

Üyeliğim silinsin :)

· 16 Yanıt · 1.8K görüntüleme
B
BygeneraL06 OP ⭐ 17y
Arkadaşlar sroyu ve sroyla alakalı herseyı bırakıyorum.Çünkü bana sadece zaman kaybı olarak geliyor 😊 Hepiniz hakkınızı helal edin.Yönetim üyeliğimi silin yada sonsuza dek banlayın.Silmeniz daha iyi oLur ;)
16 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Arkadaşlar sroyu ve sroyla alakalı herseyı bırakıyorum.Çünkü bana sadece zaman kaybı olarak geliyor 😊 Hepiniz hakkınızı helal edin.Yönetim üyeliğimi silin yada sonsuza dek banlayın.Silmeniz daha iyi oLur ;)

Üyelikler normal dışı durumlar haricinde silinmez. Üyeliğinin durmasının sakıncası yok, sen sroyu bırakabilirsin.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

Kendi isteği ile ebediyen banlanmıştır, yolu açık olsun 🍺
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Kendi isteği ile ebediyen banlanmıştır, yolu açık olsun 🍺

👍
S
SivriSinek ⭐ 17y
Bu nasıl bir düşünce tarzıdır hiç anlamadım :/
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
Ne Alakası Varki anlamadım Sonuçta biz Buraya Silkroad için girmiyoruz Sroyu Bıraksamda Ailemden vazgeçmem 💃
R
RecLast ⭐ 18y
Ne Alakası Varki anlamadım Sonuçta biz Buraya Silkroad için girmiyoruz Sroyu Bıraksamda Ailemden vazgeçmem 💃

+Emre 😘
X
XER0 ⭐ 19y
Çıkış yapıp bir daha girmemek çok mu zor daral:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

zor demek ki tospalar ya makara:
P
Phantoso ⭐ 18y

zor demek ki tospalar ya makara:

Evet zor exl aşkı bir başka ❤️
D
silkroadı bıraksam bile exl bırakmam
C
caglar59 ⭐ 18y
Okulu bırakırım, exlyi bırakırım, silkroadı bırakmam makara: makara:
Z
Zeratul ⭐ 18y
tabiki brocanlar burası global bi site her türlü konu mevcut sadece silkroad olarak değerlendirilmemesi lazım ^^ pc karsısına geçtiğinde çayını yudumlarken güncel haberleri takip edebileceğin iddaa tiyoları alabileceğin off takılabilceğin ... herşey herşeyyy nese: 🍺
X
XER0 ⭐ 19y
Okulu bırakırım, exlyi bırakırım, silkroadı bırakmam makara: makara:

Oyun hayatın önüne geçmemeli 👍
*
Ne adamlar var yahu daral:
P
exL bende bırakmam sro yu bıraksam bile ki sroyuda bırakacagımı sanmıyorum :)) ama işin komik kısmı adam üyeliğim silinsin diye konu açmış ya 😊 koptum logout yap ve birdaha siteye uğrama :)) kullanıcın dursun sakınca nerde göremedim ben bişey ama kendi kararı saygı duymak lazım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: