Arkadaşlar sroyu ve sroyla alakalı herseyı bırakıyorum.Çünkü bana sadece zaman kaybı olarak geliyor 😊 Hepiniz hakkınızı helal edin.Yönetim üyeliğimi silin yada sonsuza dek banlayın.Silmeniz daha iyi oLur ;)
Üyeliğim silinsin :)
· 16 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Arkadaşlar sroyu ve sroyla alakalı herseyı bırakıyorum.Çünkü bana sadece zaman kaybı olarak geliyor 😊 Hepiniz hakkınızı helal edin.Yönetim üyeliğimi silin yada sonsuza dek banlayın.Silmeniz daha iyi oLur ;)
Üyelikler normal dışı durumlar haricinde silinmez. Üyeliğinin durmasının sakıncası yok, sen sroyu bırakabilirsin.
Kendi isteği ile ebediyen banlanmıştır, yolu açık olsun 🍺
EXL | SRO | İŞKOLİK
Kendi isteği ile ebediyen banlanmıştır, yolu açık olsun 🍺
👍
S
SivriSinek
⭐ 17y
Bu nasıl bir düşünce tarzıdır hiç anlamadım :/
Ne Alakası Varki anlamadım Sonuçta biz Buraya Silkroad için girmiyoruz Sroyu Bıraksamda Ailemden vazgeçmem 💃
Ne Alakası Varki anlamadım Sonuçta biz Buraya Silkroad için girmiyoruz Sroyu Bıraksamda Ailemden vazgeçmem 💃
+Emre 😘
Çıkış yapıp bir daha girmemek çok mu zor daral:
zor demek ki tospalar ya makara:
zor demek ki tospalar ya makara:
Evet zor exl aşkı bir başka ❤️
D
DeaThAnqeLo
⭐ 18y
silkroadı bıraksam bile exl bırakmam
Okulu bırakırım, exlyi bırakırım, silkroadı bırakmam makara: makara:
tabiki brocanlar burası global bi site her türlü konu mevcut sadece silkroad olarak değerlendirilmemesi lazım ^^ pc karsısına geçtiğinde çayını yudumlarken güncel haberleri takip edebileceğin iddaa tiyoları alabileceğin off takılabilceğin ... herşey herşeyyy nese: 🍺
Okulu bırakırım, exlyi bırakırım, silkroadı bırakmam makara: makara:
Oyun hayatın önüne geçmemeli 👍
*
*Underground
⭐ 16y
Ne adamlar var yahu daral:
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
exL bende bırakmam sro yu bıraksam bile ki sroyuda bırakacagımı sanmıyorum :)) ama işin komik kısmı adam üyeliğim silinsin diye konu açmış ya 😊 koptum logout yap ve birdaha siteye uğrama :)) kullanıcın dursun sakınca nerde göremedim ben bişey ama kendi kararı saygı duymak lazım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap