lemonade OP ⭐ 17y 14 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
L Lordzek ⭐ 16y 14 yil once #2 Güzelmiş 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 14 yil once #3 Güzelmiş 😜Spoileralıntı? :P TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Macro ⭐ 19y 14 yil once #4 Güzel (: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The Black ⭐ 16y 14 yil once #5 Dokuz milyar sekiz yüz on iki milyon üç yüz doksan sekiz bin dört yüz on ikiÜşenmedim hem okudum hem yazdım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Canova ⭐ 17y 14 yil once #6 Böyle bir şey çıkacağını bildiğim için ilk işim sayıyı okumak oldu. 😄Bkz: Beyin bedava 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 14 yil once #7 Spoileralıntı? :P 😁 🤝 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 14 yil once #8 sesli güldüm TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kivi ⭐ 16y 14 yil once #9 yorum yazamaya bile üşendim +^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 14 yil once #10 lol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xlorxlarge ⭐ 18y 14 yil once #11 lol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 14 yil once #12 yazıyı gördükten sonra bile hırs yapıp gene okumadım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J jöker ⭐ 18y 14 yil once #13 yorum yazamaya bile üşendim +^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil