-Resim Silinmiş.
Uranuse de 2. Tiger Girl killed By _Darkness_
· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
ii bu sefer ölmemişsin Very Happy Tbrkler.
TebrikLer Janım Diye diye Ben Bıktım Yeter KanKa :)
400 can bi vursalar ölcen Very Happy
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Ben yazamadım en baş nese Tebrikler kanka Darısı bi kerede olsa benim başıma Mr. Green Mr. Green
Saolun canlarım Mr. Green daha cerberus kesicem ben.. Cool ama ilk önce 30 olmak lasım 30 oliyim gece full time uniq pesinde olurus Razz
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Saolun canlarım Mr. Green daha cerberus kesicem ben.. Cool ama ilk önce 30 olmak lasım 30 oliyim gece full time uniq pesinde olurus Razz
Mr. Green
sana tam pm atacaktım dc yedim baglantı gidip duruyor.
tbr ederim okan .. extraokk
tbr ederim okan .. extraokk
yaw sen hangi serverdasın yaw bi bakıom saturnde orda bana kalmadı die venüse geçtim venüse geldin ordada hep sen kestin bu seferde ben yine deiştirdim serverı ama yine sen kesiyon bi dur artık durduğun yerde başım döndü yaw Rolling Eyes Shocked
yaw sen hangi serverdasın yaw bi bakıom saturnde orda bana kalmadı die venüse geçtim venüse geldin ordada hep sen kestin bu seferde ben yine deiştirdim serverı ama yine sen kesiyon bi dur artık durduğun yerde başım döndü yaw Rolling Eyes Shocked
haha:) oKan adam eziyet etmişsin
wallaha yaw bi dur artık yerinde bana serverları bıraktırıyon ama nere gidersem gideyim yine Darkness ama yinede tebrikler extraokk
hll okan
builde ne?tbrklr extraokk
Tebrikler bro
kardeş sen bu serverda kalıcak mısın gidecek misin yeni bir servera ? Question
Her yeni Server a geçiş yapıyorum mesela Pluton acılsın ona da gecerim Mr. Green
iyi madem yeni server açılırsa ben geçmiyom çünkü yine sen kesiyon uniqueleri
tebrikler!
ayrıca uranüsde yardım kabul edilir Laughing
ayrıca uranüsde yardım kabul edilir Laughing
tebrikler
hll sana ne deyim artık tbrkler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap